- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
къси панталони, туника, сплетена коса и червена диадема
Черна тениска на YAMAHA...Зелени гащички на рибки...сини чорапки...прическа-дълъг бретон...кок и стърчащи червени кичури...
Последно редактирано от asuka666 : 02-23-2013 на 23:43
синьо долнище на пижама, синя тениска, синьо елече... косата ми е в окаяно състояние ;д пусната е, но е рошава ;д
Сини чорапи,клин,син суичър,пусната коса,която след малко ще вържа!
Червена блуза, розово елече и розово долнище. Косата ми е на кок и съм боса.
Сив клин,блузка с Пинко розовата пантера,пусната коса
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
розов клин до колената и черно пончо . Косата ми е хваната със шнола .
горнището на дебела,пухкава пижама,което ми е до коленете,чорапки и съм сплетена на рибена кост
Суитчъра на една приятелка, сиво долнище на анцуг и пухкави чорапки. Косата ми е на три плитки и със диадема.
Come on skinny love just last the year...
С къси гащи ,чорапи и една тениска да приятелят ми . Косата ми е спусната
Облечена съм с розова пижама с картинка на мече и бели точки.Косата ми е спусната и рошава.Имам остатъци от разтеклия се черен молив и спирала от днес.
П.П:Пижамата ми е домашното облекло
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Къс дънков гащеризон и под него блуза с ръкав до лакатя . Имам диадема на косата
долнище на пижама и една негова стара тениска.
(лека нощ )
черна долница адидас 3 черти , черен анорак, кецове найк със червено лого AVID Mens. 3ти номер пррическа :Д
Зимните пухкави чорапи, пролетен спортен панталон, летен потник и пусната коса.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Розова пижама, пухени чорапки, сини пантофи със сърца. Косата ми е вързана на небрежен кок.![]()
черен клин ,бял потник а косата ми е вързана на конска опашка . С пантофки съм![]()
кецове, сиви skinny jeans, червена тениска и косата ми е прибрана с фиби