Цитирай Първоначално написано от magneziq
Аз и да искам не мога да пестя пари! Майка ми ми дава 10/20 лева и не ми дава нови докато не си ги похарча. А като ги похарча и ми ръси някви на по метални левчета пари по 3/4/5 не повече. Според нея не можела да ми даде 20/50 лева, защото ще ги похарча. Еми много ясно аз съм останала без дрехи заради нея. Получава по 1200/1300 лева заплата и пак се стиска. Sad Напоследък просто почнах да си взимам по 300 лева на месец и това е аз с 10 лева в месеца нито мога да се наям нито да изляза с приятели. Тя какво иска в къщи да си седя и да гладувам ли? Сега и баща ми ще ми даде 300 лева за дрехи, че все пак се постопли вече времето и не мога да ходя с половери.
Отностно пестенето аз си слагам жълтите стотинки от рестото в една касичка и последния път като ги оедрих парите се оказа, че съм събрала 60 лева. Smile Друг начин за мен е като пиша статии за различни вестници, превеждам текстове за различни списания от английски,чешки,фински и испански и правя дизайна на различни уеб сайтове и изработвам флаш банери. Smile Това са добри доходи. За последния флаш банер, който изработих взех 50 лева.
И аз искам да питам как така?В смисъл къде си намираш такава работа?

П.С.Вчера чистих 2 хола и един коридор и ме дадоха 10лв (ама сериозно чистеене не само да отбия номера )