значи,след няколко дена мисля да си направя такава http://i34.tinypic.com/2ni4d41.jpg прическа и искам вашето мнение
ПП-Аз съм това http://www.prikachi.com/files/739058C.jpg![]()
ще ти отива![]()
нема да ти отива
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не мога да преценя дали ще ти отива, обаче е много яка прическата.
nicolepcd
в момента прическата ти е много скучна,така че по-добре направи някаква промяна
онази ми харесва
Мисля ,че ще ти отива ,но ако дължината е с 4-5 см по-дълга.![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Първоначално написано от uBeTy
ами май така ще стане,защото ако е толкова къса ще ми е мъчно![]()
![]()
Няма да ти отива, според мен.
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
и според мен ще ти отива! давай! много се кефя на такива момичета, които са готови на такава промяна - цвят, дължина! това е страхотно, промяната е много хубаво нещо! според мен наистина бретон и тази дължина ще ти отива! цветовете са свежи, комбинацията е хубава иначе на кратко - ДАВАЙ!
Good girl gone bad
^ Откъде знаеш, че ще си смени и цвета?
Мисля, че няма да ти отива.. Може би по-дълго ако е ще бъде по-добре, но е съмнявам пак.
Stay up all night with the stars *
пророк съм, имам кристална топкаПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
сега както и е косата изглежда сплескана, пък и на път през средата... отдавна никой не ходи (да не се обижда авторката). нвата прическа е етажирана, дължината е намалена, има бретон!!! и то на страни!!! което е в пъти по-добре от никакъв...
каква е тая мания за дълги коси? отдавна не е и това модерно. особено пък тея "прикачените". смешна работа.
Good girl gone bad
Няма да ти отива. И ако няма супер якия червено-оранжев цвят, прическата съвсем ще си загуби чара и ще стане скучновата и проскубана. Нещо с повече обем и не толкова изтънено би ти отивало.
И според мен няма да ти отива..
Ние не можем да ти кажем дали ще ти отива или не , но щом ти харесва си я направи![]()
vi6 сега отиди направи си я пък после ще разбереш отива ли ти или не ..... аиде късмет![]()
Ама какво говориш,тя голяма прическа...аз не виждам нищо особено. Просто горния пласт е по късичък и момичето си я е направило.Една коса не трябва да я гледаш само на снимки,ама това иска постоянно изправяне , поддържане с пяна или лак за коса.. колко работи иска ...![]()
Може би.. но както казаха, по-дълга.
Няма да ти хареса бретона.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
^ защо бретона си е наред, по-добре с него отколкото без негоиначе си я остави по дълга пак на етажи, така филирана е много яка
ами значи няма да сменя цвета и ще е по-дълга с 2 пръста !![]()