- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -> Широките гривни са абсолютен хит
Широките гривни са абсолютен хит
Формата е разнообразна - от заоблени в диско стил, до сложни геометрични фигури
Когато женствените елементи в облеклото редуцират поради тенденцията за минималистична градска визия, обикновено дизайнерите се обръщат към аксесоарите и силно акцентират върху тяхното облагородяващо присъствие.
И тъй като Африка е в сърцето на много от колекциите тази пролет, нищо чудно тази любов да е възродила появата на горещия тренд - типичните широки гривни.
Видяхме ги в ревютата на Alexander Wang, Christian Lacroix, La Perla, Zac Posen, Emilio Pucci, Marni, Burberry, Louis Vuitton, 3.1 Phillip Lim, Loewe, Marc Jacobs, Alberta Ferretti и др.
Формата е разнообразна - от заоблени в диско стил, до сложни геометрични фигури, с капси или други блестящи елементи, едноцветни, многоцветни... Широките гривни са абсолютен хит.
Те са по много и на едната ръка, и придават на жестовете ти изключителна женственост. А освен това тенденцията тази пролет е аксесоарите да са само върху китката ти, затова трябва да имаш няколко от тези.
П.С. - МОЖЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ПОДОБНИ ГРИВНИЧКИ, АКО ВИ ХАРЕСВАТ
/ ТЕМАТА Е СТАТИЯ ОТ СПИСАНИЕ ! /
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Принципно харесвам по-големи гривни, но тези на снимките са прекалееееено големи...и кичозни.![]()
Според мен винаги са били на мода,особено за някой който е супер запален по такива гривни
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Така е. На мене лично адски мн ми харесват !
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Модата не е това , което определят дизайнерите , а това което харесваш ти. То винаги е на мода. Аз лично не харесвам такъв тип гривни.
Envoi moi ! ;]
Аз имам ето такива http://e-vestnik.bg/imgs/zlato_varna/Grivni-1-01.jpg и много им се кефя. направо ми взеха ума още като ги видях.![]()
Ауууу,бързо тичайте до отсрещния магазин за джунджуриики,че са на мода =D>
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
На мен пък никога не са ми харесвали особено...
Някакви големи ярко зелени и розови пластмасови гривни с някакво бяло потниче със златно,зелено,синьо,червен ,лилаво,жълто,розово по него (ТРН стайл)...блякс
ami ot grivnite, samo punkarskite s 6ipove me kefqt![]()
+1Първоначално написано от Stan4o123
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и аз харесвам много подобни гривни ,но китката ми е мн малка и всчки са ми големи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
мхм и моята е така. а тези гривни на картинките наистина са твъъърде големи. аз харесвам такъв тип, само че да са по- малки и да не са в толкова ярки цветове, а например бели, черни, светло розови и т.н.Първоначално написано от galu6a
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аа мн са яки
винаги съм ги харесвала
и не са големи,точно тия на снимките много ми харесват ;рр
Много са хубави. Само дето на мен обикновено са ми големички ;d
Stay up all night with the stars *
аки са ма аз лично ги предпочитам по-малки,за да не ми падат![]()
Харесвам по-нежни гривички.
Чудя се на девойките дето ги носят тея големи гривни...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много ги харесвам попринцип, на са ми все големички..![]()
Харесвам малки и по-дребни гривнички. Тея големите не ми се нравят, както и големите обици.![]()
тези на снимките не са от най-хубавите, но попринцип много харесвам такива гривни. : )
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Първоначално написано от billytalent
също харесвам и черните кожени, изчистени :P
но не и големи цветни пластмасови 'стилни' красоти
но всеки си има вкус
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пооо темата - мен мн ме кефят такива, ама не толкова шарени и не чак толкова големи ... особено дървените седят мн яко![]()
Аз имам в зелено и синьо и смятам да си купя още.Виждам все повече хора с такива гривни ...явно наитина са на мода,но как иначе като са толкова сладурски![]()
Първоначално написано от galu6a
и аз съм тъй
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...