Ей умната..Не бях разбрала..извинявам се на авторката..но ти се съобразявай как говориш..Първоначално написано от Bianca
Пробвах бежов гланц и мисля че долу горе изтънява![]()
абе момиче утните ти са толкова чаровни,че изобщо не си и помисляй за такива глупостиСупер са-с гланц за момчетата ще са като магнит
![]()
Първоначално написано от _princess_
Определено...И са кво понеже всички ще ти кажат,колко са ти хубави устните и ще започнеш да ги харесваш... кво ли не им идва на хората в главите от скука...
Всъщност ако беше прочела правилно темата щеше да установиш,че не питам дали ми са хубави устните,а как да коригирам този проблем.Първоначално написано от smiLe49
Можеш да ги корегираш чрез пластична интервенция.
Envoi moi ! ;]
Огромни викай на устните на Мария....
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
аз пък ОБОЖАВАМ големи джукии на момиче, а на момче.. мм.. а твоите са супер готини
я сложи една снимка н цялтоо ти лице
100% ти отиват на лицето, но искам да те видя, ако може
а устните ти са си перфектни, вместо да ги криеш - показвай ги
![]()
Срам мЪ е!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
![]()
![]()
оле имаш супер яките устни!как може изобщо да ти идва наум да ги прикриваш и смаляваш?! трябва да ги показваш! а още по- секси ще стане с малко готин гланц.
п.п. споменах ли, че ти забранявам да правиш каквито и да е опити да си намаляваш устните?![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Bianca
Пхаха![]()
Lets go murder our enemies ... peace![]()
мърлаПървоначално написано от Bianca
![]()
споко,винаги ще си по-добре от Мария.Сериозно,колкото и да са големи няма смис да ги поправяш
хората си мечтаят за такива устни а ти се оплакваш
Гледах в ютюб видео по темата,което в момента не мога да намеря,затова ще ти го обясн:първо се слага пудра телесен цвят върху устните,след това с молив се очертават,само че колкото е възможно по-навътре,1-2мм от външния край на устните;запълват се с молив и накрая се слага червило/гланц.Имай предвид,че по принцип светлите цветове придават обем,тъмните-обратно.