Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Попринцип съм съгласна с всичко. И аз гледах да съм такава, но не можеш чак тотално да изключиш мисълта и всички последици. Ако не се затвориш поне 2-3 дена да си поплачеш резултатът е спонтанен рев, докато си навън с приятелите. С това само ги товариш.
Тия правила важът за раздяла след не особено сериозна връзка (макс 3 месеца, че даже са много). Аз сега, ако един ден (не дай си боже) се разделя с моя дето ходим от година, дали ще мога ей така да го забравя, да се примиря, че: Е, една година по дяволите" и да изляза с приятелки?
Или частта, че е грешно да го/я отбягваш. А как се забравя някой, с когото сте делили живота си, мечти, легло и страхове, ако го виждаш често?
Като цяло е хубаво написано, но не става при всички случаи така.
Съгласна съм, но за някой хора 3 месеца са сякаш половината им живот...Какво значение има колко е продължила връзката..Някой може да е отдал цялото си аз в нея.....Визирам себе си...става ми болно, когато някой ми каже: бала си ги тия 3 месеца..прай си кефа..Не е така..Извинявам се, но аз бях себе си и всичко , което някога бях отиде при този човек...
Извинявам се ако има други , които не са съгласни..както казах гадно е така да се говори....ако беше 2 седмици-3 ОКЕЙ...но не..