- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тайните на водата
http://zamunda.net/details.php?id=152033&hit=1
Документален филм за водата. Доста интересен. Гледам по различно на водата.
Водата има :
1) Памет и помни това което става около нея
2) Има чувства и емоции
3) Усеща негативните и позитивни емоции около нея и според тях се променя.
Преди няколко месеца си го взех от един приятел, но все още не съм го гледал.
Чел съм доста статийки на тази тема.Ще го гледам, определено.Мерси![]()
ала бала
Госпожата по биология ни го пусна веднъж, филмът наистина е невероятен![]()
^ А бившата ми учителка по физика и химия ни казваше да си учим уроците, четейки на чаша вода..![]()
Стигнах до простотиите с библията и се отказах да го гледам.![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Aз не мога да си обясня как водата прави разлика между Хитлер и Моцарт, примерно.![]()
Иначе, след като гледах този филм, няколко дни говорих на всяка чаша вода, която пиех.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ние го гледахме в час по философия. Точно след филма "Тайната" (или както беше преведено в субтитрите - "Секретът"). Не гледах особено задълбочено, но научното обяснение би ме заинтригувало...
За тежката вода и хитлеровите разработки ли става дума?Първоначално написано от babity
Оффф да един приятел ми разказваше как госпожата му говорела че водата има паметмии много се смяхме
![]()
пък не знам .. ще го гледам .. дано си го обясня тва![]()
Не съм сигурна... чувах само тук-таме. Там 'дето правили няк'ви опити...Първоначално написано от bulgarche
Между другото във филма The Secret се говорят доста верни работи
Hitler's sunken secret е филм за водата.
Не бе, първо гледахме Тайната и после ни пусна този, за който е даден линк по - горе. Имаше няк'ви интересни неща за т'ва как е изградена водата и кое точно и въздействало на някакви си нейни частици...
п.п. Тайната е голям фуш. И филма е дразнещ и действието е съмнително...
разликата е в чувствата и мислите, които дадения човек влагаПървоначално написано от Swinkenhoffer
поне така си го обяснявам аз
Zeitgeist наистина е много голям филм.
Тайната на два пъти го почвам и ме изнервя и не го доглеждам.
Прилича ми на една по-дълга реклама на космодиск.![]()
Точно, точно! 10 различни човека повтарят едно и също един след друг като някои дори не перефразират и е още по - изнервящо.Първоначално написано от LizZz
Гледай поредицата Illuminati може да ти светне още нЕкоя сигнална лампичка...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
An Evil Man
Какви лампички ще ви светнат? От тези филми ако ни светваха лампичките света щеше да е малко по добър. Правите ли нещо по въпроса ? Мероприятията и организациите които правите къде са? Гледал съм всички части на илюминати, доказвал съм си нещата (не всички, но повечето) които Дейвид Айк е говорил, но не се чувствам нито със светнала лампичка, нито просветлен. Просто знание, за това което става около мен самия. А има още бая неща които не знаем. Като пораснем ще разберем...Ако си мислите че след изглеждането на няколко филма сте открили топлата вода и всичко ви е ясно, то вие сте или много глупави или много заблудени или и двете. Най-малкото че няма да бъде допуснато обикновените хора като нас да открият топлата вода...
Кабала. Квантова физика и интегрално съзнанние. Търсете филми на такава тематика и се забъркайте още повече.
Гледах го този филм,разбира се не издържах до края.Това са пълни bullshit.Имала памет.Аз пък имам вила на Хаваите и си лафя там всеки уикенд с Барак Обама .
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Гледах го в час по Свят и личност![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.