- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ne me puskat...
Така както прочетох всичко .. Вашите имат някакъв психологически проблем .. нищо против иначе .. Вече по дискотеките има момичета на по 12-13 ,а те да не те пуснат .. Еб*хти проклетията , която те е налегнала ..
П.С - Аз не ходя по дискотеки , защото са ми адски неприятни и не разбирам това момче защо толкова желае да идеш на дискотека .. Като там освен да се забивате нищо друго няма да се получи .. Ако е много стока не би предпочел да излезе с теб на дискотека , а на накое друго по хубаво място
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защо задължително трябва да е на дискотека.Ако ваште те пуснат до 11-12 някъде другаде защо да си пропуснеш шанса.Кажи ми как стоят нещата,а ако ти е неудобно просто го излъжи,че не ти се ходи на разходка а искаш да сте на някое хубаво местенце.Мисля,че ще си искарате много по добре ако не сте на дискотека
na disco za6toto kak da sse izrazq nqma da me razberete...to4no ;( smsal ne to4no toi me pokani a tam negovata kompaniq koqto 6te hodi na disco...i ako ida 6te stane ne6tu po--spec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе, няма да се отказваш в никакъв случай!прави каквото трябва- изчисти там, учи, после ги моли, спори, обещавай, ..направи каквото е нужно! и не се отказвай, докато не успееш
аз така правя, когато не ми дават нещо. и мен се опитват понякога да ме режат с ''абе айде сега, не е кой знае какво (нещото, за което ги моля), ама аз никога не се отказвам. все пак никога не искам нещо кой знае какво или пък нещо опасно, просто те понякога се инатят от притеснения и тем подобни...предполагам и ваще са така, но тва не трябва да те спира. ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ami ne me pusnaha,daje zaminavam izvan grada :}}}} shans dr put {} :P![]()
![]()
Съжалявам, че темата ти вече е заключена, но всички мнения трябва да са на кирилица, ако желаеш да си ги редактираш, пиши ЛС и ще ти я отключа, от тук натам вече ще ти бъдат трити мненията, така че ще трябва да пропишеш на кирилица
Успех с момчето и не го карай да чака толкова, все пак си достатъчно голяма и сега ти е моментът да си живееш щастливо, не на 40.![]()