Он:Авторке,скоро ще станеш на 17.Не би ли трябвало да си си извоювала досега някакво доверие?Някакъв по-късен вечерен час?Какво е това забраняване от вашите да ходиш на дискотека?Да не си на 14-15?Вярно,че живееш с тях и трябва да им спазваш правилата,но мисля си,че ако поговорите приятелски нещата ще са по-добре.Когато им казваш с кого излизаш(и ако не познават човека,ги запознаеш),мисля че биха те пуснали.Може би не ти дават да ходиш на дискотека,защото са чували какви неща стават там. Иначе,колкото до момчето...мисля хем така,хем иначе.От една страна,е глупаво така да те зарязва,защото "му е писнало да те чака",от друга пък,защо не ти влиза в положението?Ти обяснявала ли си му каква е ситуацията,или само го режеш?Трудно е така да говоря.Момчето може да си е помислило,че не ти е приятно с него и затова го режеш.Може пък и да те е помислило за надутa...Спокойно,де,и други момчета ще има.
taka ako sega izlezna i se varna v 12 nqma da ima problem...a kolkoto do mom4eto...ot avgust mesec s men se zanimava...da shte ima drugi mom4eta..no sam sigurna 4e ako izlezem na diskoteka naistina 6te s epolu4i...z6atoto vse stava taka...az da ida..toi da ne moje...a sega.....spored vas ako ytre po4istq...i u4a cql den ve4erta govorq s maika...taka i taka..da i obesnq pak 4e me e pokanil ...dali 6te stanee