.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    няма любов, има само доказателства за любов ... момчета съкс ве ... базикам се... вярвам в любовта.. това е най-силното, но и най-коварното чувство на света .

Град
    isperih
    Само веднъж ствава това усещане!

Не ми се е случвало,защото до сега не съм се влюбвала.
    Едно е да харесваш някой,съвсем друго да го обичаш.
    Мисля,че още ми е рано,но се надявам и аз да намеря любовта на живота си

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Още преди много време си мечтаех да срещна човек ,с който да се обичаме завинаги и да сме завинаги заедно.Винаги съм искала първият ,който обикна да е последен,понеже съм много влюбчива.Вече 2 години съм с човек ,с който се обичаме и ще се радвам да продължи до край.

точно така се чувствам със сегашния ми приятел

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Само един път съм го усещала
    me 2

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Да.
    Като иэключим това эа предишния живот.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Такава любов изпитвам в момента... Не искам никога да свършва!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Мда.. има истинска любов, но честно казано преди 1-2 години наистина разбрах какво значи думата "любов".( като вземем предвид, че съм с приятеля ми от 4 години.. ). Винаги съм го обичала, но любовта е доста по-силна от обичта.. Никога не съм мислела, че ще срещна човек, с когото да се допълваме на 100% и то толкова рано. Но ето, че го срещнах и съм много щастлива с него.. макар да знам, че скоро вече може да не сме заедно ..Аз съм благодарна и на това, което ми е дал досега- ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Има нещо вярно...Или отчасти - поне при мене сега е така.С една разлика усещам че сме създадени един за друг,че винаги ще се обичаме все по-силно и по-силно,а относно скъсването нещо ми бяга като вариант...
    И аз така виках.10 месеца бях като слепец друго момче не погледнах, по улицата мъж като видих си обръщах главата на другата страна, бях само НеГоВа.И сега, когато го оставих виждам колко неща съм пропуснала да видя от тоя слепотия в характера му, радвам се, че го оставих . .така че пак се оказа, че не е "вечна любов"

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Вярвам, това си чувство наричам "любов", после и "обич", но дали е възможно... да, ако пасвате на света, ако ли не - забрави. Или си създавате една паралелна вселена и виреете там, или опитвате да се напаснете на пейзажа, размивайки се съществено.
    Много добре казано
    Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: Истинска любов

И при мен е така в момента... въпреки че вече не сме заедно, аз не съм спирала да го обичам дори и за миг, не ми излиза от главата и вместо да го забравям, го заобичвам още повече.. той си е просто моето момче, как да го забравя

эа тфа тряя имаш доста късмет

Град
    Sofia
    Мда много обичах едно момиче,толкова отвратително много,че чак ме е срам и толкова, че не виждах как ме мотае и ми се сваля "само за спорта"...по-едно време наистина мислех, че няма да я забравя никога, обаче с времето тва отмина и сега съм в "период на отрицание"- демек- гледам я накриво постоянно и, честно казано, изглежда жалка и смешна докато се опитва да сваля сички...
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    по-добре ти е без такива хора,защото няма да ти кажа в какъв боклук се превръщаш без тях,просто,когато си истински влюбен намираш смисъл в безсмислието и когато останеш сам,не знаиш защо си жив,защо отваряш очи сутрин - безцелно същиствуване,живот на заем
    + 1 .. познато ми е до болка за жалост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си