- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска любов
няма любов, има само доказателства за любов ...момчета съкс ве
... базикам се... вярвам в любовта.. това е най-силното, но и най-коварното чувство на света .
![]()
Не ми се е случвало,защото до сега не съм се влюбвала.
Едно е да харесваш някой,съвсем друго да го обичаш.
Мисля,че още ми е рано,но се надявам и аз да намеря любовта на живота си![]()
точно така се чувствам със сегашния ми приятел![]()
Първоначално написано от Presley
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Такава любов изпитвам в момента... Не искам никога да свършва!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Мда.. има истинска любов, но честно казано преди 1-2 години наистина разбрах какво значи думата "любов".( като вземем предвид, че съм с приятеля ми от 4 години.. ). Винаги съм го обичала, но любовта е доста по-силна от обичта.. Никога не съм мислела, че ще срещна човек, с когото да се допълваме на 100% и то толкова рано. Но ето, че го срещнах и съм много щастлива с него.. макар да знам, че скоро вече може да не сме заедно ..Аз съм благодарна и на това, което ми е дал досега- ВСИЧКО!
И аз така виках.10 месеца бях като слепец друго момче не погледнах, по улицата мъж като видих си обръщах главата на другата страна, бях само НеГоВа.И сега, когато го оставих виждам колко неща съм пропуснала да видя от тоя слепотия в характера му, радвам се, че го оставих . .така че пак се оказа, че не е "вечна любов"Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
Много добре казаноПървоначално написано от Blab
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
И при мен е така в момента... въпреки че вече не сме заедно, аз не съм спирала да го обичам дори и за миг, не ми излиза от главата и вместо да го забравям, го заобичвам още повече.. той си е просто моето момче, как да го забравя![]()
эа тфа тряя имаш доста късмет
Мда много обичах едно момиче,толкова отвратително много,че чак ме е срами толкова, че не виждах как ме мотае и ми се сваля "само за спорта"...по-едно време наистина мислех, че няма да я забравя никога, обаче с времето тва отмина и сега съм в "период на отрицание"- демек- гледам я накриво постоянно и, честно казано, изглежда жалка и смешна докато се опитва да сваля сички...
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
+ 1 .. познато ми е до болка за жалостПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()