- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РаЗлиКа... <==
Мислите ли ,че 8 години разлика са много ? Някоя/й,който е имал подобна връзка с толкова по-голям/а да ми каже ,ако може как се е развила ...
Зависи.
Ако единия е на 20 , другия на 28 няма проблем.
Но ако сте по-малки...Примерно на 13 и 21...
Разликата е огромна![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
аз съм на 15,а той на 23 .![]()
![]()
![]()
да съгласна съм с горното мнение.Аз съм склонна да тръгна с момче 5 години по-голямо или 1/2 по-малко![]()
abe vie normalni li ste, da vi eba maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, leleMalko se izpusnah
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Имам връэка с човек 7 години по-голям.
Вече година ще стане.
Чувствата са адските.
Имаше период на раэдяла,эащото шибаните километри се пробваха да ни съсипят,ама нещо не им се получи.
[size=7][b][u]fosse cos
Ква любов на 15 години бе келеш...Първоначално написано от xSaShEtOx
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Сякаш,такива връзки вече се приемат като нормално нещо.На мен ми е смешно.Вместо 23 годишния(или 21,25,26-годишния-все тая) да си хване или връстничка,или някоя кака,той се хваща с лапе,защото то единствено се хили на плоските му шеги и с една-две по-мили думи,баткото успява да отвори краката на хлапето.Тези връзки за мен не са основани на любов.Момичето може и да се влюби,и да сглупи,както става в повечето случаи,докато от страна на мъжа интереса е само за едното чукане.Брутално,но факт.аз съм на 15,а той на 23
доста голяма е разликата,но,какво те интересува чуждото мнение?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А според тебе дали има любов между 15 годишно момиче и 23 годишно момче ?Първоначално написано от xSaShEtOx
Първо - на 15 все още децата са неориентирани и не знаят пика ли им се или им се е*е... Повечето момчета между 20 и 25 да речем си търсят по-малко момиче с една единствена цел - секс. Рядко ама изключително рядко може да се срещне двойка с голяма възрастова разлика (говоря момичето например да е непълнолетно, а момчето с 7-8 и нагоре по-голямо) и истински чувства помежду си...
Моят съвет към авторката е по-добре да не се увлича и да бъде предпазлива, защото няма гаранция, че накрая няма да остане на*бана и зарязана![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тъпо.Първоначално написано от nahalna
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от GossipGirl89
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Немоа да разбера какъв е проблема с тия големи разлики. Момичетата ли са толкова наивни и невежи или "батковците" немогат да излъжат връсничките си... Няма обяснение. Обществото на младите като цяло е объркано![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Sluchaite sa edinici ama vsichko e vuzmojno v toq jivot nali znaeshПървоначално написано от tuzaro
![]()
LGPz
Дали ще можеш да му дадеш това от което се нуждае един 23 годишен мъж???
zavisi ot momi4eto kolko e otrakano , ama pak ti kazvam edna macka ot stariq mi klas beshe 6ti klas kogato si hvana edin na 21 i vruzkata im beshe 2 godini taka che pak ti kazvam vs e vuzmojno![]()
LGPz
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Един 22 годишен, на въпроса ми " защо тръгваш с някакви 13 год пикли? " ми отговори, че е защото на повечето му приятели сериозните връзки започнали с такива момиченца. И че връстничките му били много грозни. Аз простоо останах без думи тогава.
Stay up all night with the stars *
О, я стига идеалистични фрази... След твойто мнение реших да не продължавам да чета темата, защото просто не се сдържах - трябва да ти отговоря... ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Тъпи шибани bullshits.Първоначално написано от xSaShEtOx
Има любов на 15, естествено, нали съм обичала на 13... Но това не променя факта, че връзките с огромна разлика са яко обречени.
На 15 си тийн. На 20 вече разсъждаваш по друг начин.
Момичетата на 15 искат едно определено отношение, което в повечето случаи е невъзможно "баткото" да даде. Емоционално, а и дори физически партньорите имат нужда от други неща.
Ти може да си умно момиче на 15, но все още си на 15, не си живяла много, не мислиш като 20 годишен човек. Годините са важни, мамка му.
И го казвам като човек с опит - голям и горчив опит с не една такава връзка с огромна разлика...
Просто не стават работите и туй то..
Авторке, по-добре не се захващай.
А и правилно, гледам, казват ти че момчета на 20+ които се захващат с "пикли" са пълните лешпери... тъй си е, да. На 20 трябва да имаш някакъв мозък в главата си все пак, и да търсиш нещо повече от един тийн. Трябва да имаш самоуважението да не се хващаш с толкова малки момичета.
Само че повечето "батета" имат затруднения с наборките си и предпочитат някое момиче, което лесно да им се връзва на тъпотиите. Или в не по-малко лош случай - толкова са имбецилни, че самите те имат акъл на 15-6 годишни, но пък тялото им е с мнение като на 20 годишен.. разбирате..
Имаше тука един юзър, buffalo-нещо-си-там, той казваше че над 2 години е п е д о ф и л и я.
Напълно прав е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ne otri4am ama ima i sluchai v koito za dvama e napulno normalno i za 100ten put shte povtorq che sa EDINICHNI no gima , shvanete go tva
LGPz
Зависи от много неща,но по принцип си е доста разликата особенно във вашия случай
Първоначално написано от VilleBaby
да,съгласна съм..
Come back and set me free... : )
Във всички случаи е много. Над 3-4 години е смешно...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Едва ли ще иска нещо повече от един секс ..
И да тръгнете връзката ви няма да тряе повече от месец ..
Една от класа / 15 / тръгна с един 25 год .. Ходеха 2 мес .
/ през тея мес не му беше пуснала / и докато ходеха , той излизаше
с една 20 и нещо дългокрака руса мадама всяка вечер , без съученичката
ми да знае .. И като и казах си мислеше ,че и завиждам.. Та след 2рия
мес от "връзката им" , момичето реши ,че е време да му пусне .. И кво стана?
Пусна му и след 2 седм бяха скъсалиТака че .. Така става при всички
с такава разлика / поне тези , които познавам / .. Хвани си някой на
твоята възраст или поне на 18 .. А и извинявай, ама като го чуеш тва и ти
става смешно ..
Actions speaks louder then words .. >.<