- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РаЗлиКа... <==
Мисля, че разликата е голяма, но все пак това е твоя живот и ти взимаш решенията
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Вжи сега , съвсем честно разликата не е малка , но това не значи , че е невъзможно да сте заедно . Няколко човека казаха , че до 4-5 години разликата била нормална и какво , ако е с 6 години по-голям от вас , но е перфектният човек за вас , човек за който дори и не сте мечтали да имате , ще го зарежете лиПървоначално написано от nahalna
А това , че такава връзка няма бъдеще , че е само за секса , че момчето се възползва от момичето , просто говорите за някакви определени случаи , хората не са били един за друг и дори да са били на една възраст надали пак биха били заедно . Само в момента се сещам 4 семейства , разликата между мъжът и жената във всяко семейство са по 7-8-9 години и тези семейства са заедно от 30-40 години сигурно , децата им вече са големи , а когато са се запознали и са започнали връзката си са били млади , тийнейджъри . Всичко е толкова индивидуално и вие като кажете едно по-голямо момче търси в едно по-малко момиче само секс , от къде сте толкова сигурни , че наистина не се обичат и че това момче уважва момичето , въпреки годините му
![]()
Ти мАй си ФешАн а?
Според мен разликата не е голямаПървоначално написано от nahalna
![]()
имам фр която също е на 15 и ходи с 25 годишен така че споххх а да и при тях нещата са ОК
(sun)~{}*
наистина голяма разлика![]()
Абе много е тва бе момче !!!![]()
На къде отива света!?!?!![]()
Ама така е ... знаят си интереса тези конкретни момичетата след 15 години няма да ги е гнус да си легнат с някой дядка с парички, който е, да речем, 9-10 години по-възрастен от тях ...![]()
Според мен това няма значение важно е да се обичате.Всички казвате едно и също,но нейният случай може да е по различен и нещата да се получат.
да не си харесала някой дъртак че и питаш как се е развила![]()
Загубена кауза сори по мое мнение няма да се получи...Първоначално написано от nahalna
![]()
Много е , да. Но едва ли ти пука![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
dance
Най-важното е да си пасвате като характери,да се разбирате..
За мен няма много голямо значение разликата..
На една моя съученичка майката е с 15 години по-млада от бащата..
Била е на 15,а той на 30 като са се запознали и са почакали малко,оженили са се и досега са щастливи..
Всичко е строго индивидуално и си зависи малко или много от късмета,който имаш.
Аз ти желая успехче! Бъдете щастливи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство![]()
Ако 13 годишната ми дъщеря е възпитана както трябва , няма да се занимава с човек , който се друса първото което е . Второ това дали ходи със студентче или с някой 15-16 годишен няма много значение . Зависи си от човека . Освен това , като ходи с него не значи да ми скита по цяла нощ и през деня може да се виждат . Предпочитам 13 годишната ми дъщеря да ходи със студент , който е свестен и наистина я уважава , отколкото с някой 16 годишен пикльо , който само търси как да се похвали пред приятелите му колко см му е к*ра и че е пушил трева или е изпил една бира . От къде си толкова сигурна , че 16 годишния няма да се друса , да е някое наркоманчеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделяПървоначално написано от vesito13
Много неща се изписаха и то все обичайните. Разликата ми с моя приятел е почти 7 години, а аз съм на 16. Ако бях питала преди 2 години по разни форуми да тръгна ли с него или не, то най-добре куршума да си бях теглила. Въпрос на личен избор и въпрос на човек. Безпредметно е да се обсъжда, решението е САМО твое.![]()
Не мога да ви разбера само защото едно момче е по-голямо , той вече не е стока , иска да провали момичето и т.н. Познавам толкова свестни хора на по 19-20-21 години и бих се радвала , ако дъщеря ми се захване с такова . За годините не бих я спряла , но само ако момчето е свестно . Човекът е важен , не годините муПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
и аз познавам супер печени пичове на тая възраст,просто не бих оставила детето си да се занимава с толкова по-големи,не го намирам за нормално,ако 10 години са нищо разлика,сложи още 8 отгоре и може да излизам с наборите на татеПървоначално написано от vesito13
![]()
ако се обичате годините нямат значение..и аз съм на 15,приятелят ми на 19 и вече година сме щастливи заедно.А това за секса и притискането..не зависи от годините,а от самото момче!
Абе ти ако си го харесваш какво си тръгнала да питаш този и онзи от форума какво мислят за разликата ви?!Явно не си с него защото го харесваш,а защото ще можеш да се хвалиш,че си с ,,батко,, а?![]()
+1 +Това , има ли значение за тебе какво мислят някфи тийнеиджъри , които не те познават ... Ако ти бяхме казали че има значение , щяхте ли да скъсате ? Мислете малко рпеди да правите теми ....Първоначално написано от xSaShEtOx
![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
за какво пък ще ми е да се хваля ,че съм с батко...най-малко пък на анонимни лица. Идеята ми беше дали от страни примерно като се чуе 8 год. разлика дали е много,защото на мен лично ми се виждат в рамките на нормалното. Един пример ... момиче на мойте години мога да кажа вече 2г и нещо ходи с приятеля си ,а тяхната разлика е 9 или 10 години и са мн добре заедно. Преди ми се струваше ,че тяхната разлика е огромна и не е нормално,но ето ,че и на мен се случи сега мн държа на момчето с което съм,независимо ,че е 8г. по-голям. Въпроса ми беше дали звучат много 8години разлика
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМА НИЩО ЛОШО !!!!!! ДА НЕ ТИ ПУКА КВО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ И 8 ГОДИНИ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА МНОГО !!
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Еми мацка,наистина кво те интересува мнението отстрани? Живей си живота,както ти харесва и както си знаеш иначе винаги ще се намери кой да те оплюе или да не те харесва,така че ако смяташ,че той ти дава това,от което имаш нужда-проблема е решен ;]]
мдааа прави сте![]()
![]()