.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че разликата е голяма, но все пак това е твоя живот и ти взимаш решенията
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от nahalna
    аз съм на 15,а той на 23 .
    Вжи сега , съвсем честно разликата не е малка , но това не значи , че е невъзможно да сте заедно . Няколко човека казаха , че до 4-5 години разликата била нормална и какво , ако е с 6 години по-голям от вас , но е перфектният човек за вас , човек за който дори и не сте мечтали да имате , ще го зарежете ли А това , че такава връзка няма бъдеще , че е само за секса , че момчето се възползва от момичето , просто говорите за някакви определени случаи , хората не са били един за друг и дори да са били на една възраст надали пак биха били заедно . Само в момента се сещам 4 семейства , разликата между мъжът и жената във всяко семейство са по 7-8-9 години и тези семейства са заедно от 30-40 години сигурно , децата им вече са големи , а когато са се запознали и са започнали връзката си са били млади , тийнейджъри . Всичко е толкова индивидуално и вие като кажете едно по-голямо момче търси в едно по-малко момиче само секс , от къде сте толкова сигурни , че наистина не се обичат и че това момче уважва момичето , въпреки годините му

Голям фен
    Ти мАй си ФешАн а?

Повече от фен
    Според мен разликата не е голяма
    имам фр която също е на 15 и ходи с 25 годишен така че споххх а да и при тях нещата са ОК
    (sun)~{}*

наистина голяма разлика

Абе много е тва бе момче !!!

На къде отива света!?!?!

Ама така е ... знаят си интереса тези конкретни момичетата след 15 години няма да ги е гнус да си легнат с някой дядка с парички, който е, да речем, 9-10 години по-възрастен от тях ...

Според мен това няма значение важно е да се обичате.Всички казвате едно и също,но нейният случай може да е по различен и нещата да се получат.

да не си харесала някой дъртак че и питаш как се е развила

Град
    В думите на хората ;)
    Загубена кауза сори по мое мнение няма да се получи...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много е , да. Но едва ли ти пука
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    аз съм на 15,а той на 23
    Сякаш,такива връзки вече се приемат като нормално нещо.На мен ми е смешно.Вместо 23 годишния(или 21,25,26-годишния-все тая) да си хване или връстничка,или някоя кака,той се хваща с лапе,защото то единствено се хили на плоските му шеги и с една-две по-мили думи,баткото успява да отвори краката на хлапето.Тези връзки за мен не са основани на любов.Момичето може и да се влюби,и да сглупи,както става в повечето случаи,докато от страна на мъжа интереса е само за едното чукане.Брутално,но факт.
    +1
    dance

Повече от фен
    Най-важното е да си пасвате като характери,да се разбирате..
    За мен няма много голямо значение разликата..
    На една моя съученичка майката е с 15 години по-млада от бащата..
    Била е на 15,а той на 30 като са се запознали и са почакали малко,оженили са се и досега са щастливи..
    Всичко е строго индивидуално и си зависи малко или много от късмета,който имаш.
    Аз ти желая успехче! Бъдете щастливи!

xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство
    Ако 13 годишната ми дъщеря е възпитана както трябва , няма да се занимава с човек , който се друса първото което е . Второ това дали ходи със студентче или с някой 15-16 годишен няма много значение . Зависи си от човека . Освен това , като ходи с него не значи да ми скита по цяла нощ и през деня може да се виждат . Предпочитам 13 годишната ми дъщеря да ходи със студент , който е свестен и наистина я уважава , отколкото с някой 16 годишен пикльо , който само търси как да се похвали пред приятелите му колко см му е к*ра и че е пушил трева или е изпил една бира . От къде си толкова сигурна , че 16 годишния няма да се друса , да е някое наркоманче

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ако 13 годишната ми дъщеря е възпитана както трябва , няма да се занимава с човек , който се друса първото което е . Второ това дали ходи със студентче или с някой 15-16 годишен няма много значение . Зависи си от човека . Освен това , като ходи с него не значи да ми скита по цяла нощ и през деня може да се виждат . Предпочитам 13 годишната ми дъщеря да ходи със студент , който е свестен и наистина я уважава , отколкото с някой 16 годишен пикльо , който само търси как да се похвали пред приятелите му колко см му е к*ра и че е пушил трева или е изпил една бира . От къде си толкова сигурна , че 16 годишния няма да се друса , да е някое наркоманче
    дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделя

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Много неща се изписаха и то все обичайните. Разликата ми с моя приятел е почти 7 години, а аз съм на 16. Ако бях питала преди 2 години по разни форуми да тръгна ли с него или не, то най-добре куршума да си бях теглила. Въпрос на личен избор и въпрос на човек. Безпредметно е да се обсъжда, решението е САМО твое.

Град
    дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделя
    Не мога да ви разбера само защото едно момче е по-голямо , той вече не е стока , иска да провали момичето и т.н. Познавам толкова свестни хора на по 19-20-21 години и бих се радвала , ако дъщеря ми се захване с такова . За годините не бих я спряла , но само ако момчето е свестно . Човекът е важен , не годините му

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не мога да ви разбера само защото едно момче е по-голямо , той вече не е стока , иска да провали момичето и т.н. Познавам толкова свестни хора на по 19-20-21 години и бих се радвала , ако дъщеря ми се захване с такова . За годините не бих я спряла , но само ако момчето е свестно . Човекът е важен , не годините му
    и аз познавам супер печени пичове на тая възраст,просто не бих оставила детето си да се занимава с толкова по-големи,не го намирам за нормално,ако 10 години са нищо разлика,сложи още 8 отгоре и може да излизам с наборите на тате

ако се обичате годините нямат значение..и аз съм на 15,приятелят ми на 19 и вече година сме щастливи заедно.А това за секса и притискането..не зависи от годините,а от самото момче!

Абе ти ако си го харесваш какво си тръгнала да питаш този и онзи от форума какво мислят за разликата ви?!Явно не си с него защото го харесваш,а защото ще можеш да се хвалиш,че си с ,,батко,, а?

Цитирай Първоначално написано от xSaShEtOx
    abe vie normalni li ste, da vi e** maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele Malko se izpusnah
    +1 +Това , има ли значение за тебе какво мислят някфи тийнеиджъри , които не те познават ... Ако ти бяхме казали че има значение , щяхте ли да скъсате ? Мислете малко рпеди да правите теми ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

за какво пък ще ми е да се хваля ,че съм с батко...най-малко пък на анонимни лица . Идеята ми беше дали от страни примерно като се чуе 8 год. разлика дали е много,защото на мен лично ми се виждат в рамките на нормалното. Един пример ... момиче на мойте години мога да кажа вече 2г и нещо ходи с приятеля си ,а тяхната разлика е 9 или 10 години и са мн добре заедно. Преди ми се струваше ,че тяхната разлика е огромна и не е нормално,но ето ,че и на мен се случи сега мн държа на момчето с което съм,независимо ,че е 8г. по-голям. Въпроса ми беше дали звучат много 8години разлика

НЯМА НИЩО ЛОШО !!!!!! ДА НЕ ТИ ПУКА КВО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ И 8 ГОДИНИ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА МНОГО !!
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Еми мацка,наистина кво те интересува мнението отстрани? Живей си живота,както ти харесва и както си знаеш иначе винаги ще се намери кой да те оплюе или да не те харесва,така че ако смяташ,че той ти дава това,от което имаш нужда-проблема е решен ;]]

мдааа прави сте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си