- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РаЗлиКа... <==
Баща ми е с 7 години по-малак от майка ми..и не виждам да имат някви проблеми, така че не зависи от възрастта (:
Зависи от това на каква възраст са хората. Ако единият е на 24-5 а другият - 32-3 няма да е такъв проблем, но ако единият е 15-16 годишен, а другият 20 и няколко годишен вече е проблем, просто защото интересите, разбиранията ще са толкова различни че...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
именноПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Ako si tursish pedofil...mnogo chakat takiva drebni kato tebe...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доста се е писало по тази тема... и ще продължава да се пише. Всеки си има изградено мнение по въпроса и едва ли ще го промени, освен ако не му се случи и на него нещо подобно.
За мен лично разликата не е много голяма. Имала съм приятел с 11 години по-голям от мен, но на акъл определно не му личеше.
Дали вашата връзка има бъдеще, или не - ние не можем да кажеме. Строго индивидуално е. Зависи от вас двамата и какво ви е писано. Важен е начинът ви на мислене, исканията ви от една връзка.
Според мен преди да се започне една такава връзка, трябва да се проведе сериозен разговор.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
за любовта няма граници
I can't stop myself from loving you <3
хората на по 26 27 години се занимават с 16 годишни безообразие на тази жъзраст вече трябва да са добре стъпили на земята да имат сериозна приятелка която не е малка пиклатцтцтцтц разочарована съм от това ПЕДОФИЛИ ГАДНИ
Edna priqtelka hode6e s ednin 7 godini po golqm i izkaraha 3 godini ..edva li e s neq zamo za ebaneto nali?I toi o6te q obi4a i iska da q s neq prosto ima problemi koito ne im pozvolqvat da sa zaedno
Is everybody going crazy?!?
E kvo i az bih si hvanah 16 godishna, ama sum razumen i nqma da se vuzpolzvam ot neq... Pedofil li me narichashПървоначално написано от nebrejnata
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
беше си хванал и ли си си хваналПървоначално написано от xSaShEtOx
![]()
просто ми е гадно малки момиченца да ходят с човек по голям от тях с 11 12 дори и 13 години по големи
na teb da , na men ne![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
айде пак всички взеха да обобщават, нали се сещате че хората са много различни.не всички батковци търсят малки момиченца заради секса и не всички малки пикли искат батко за да ги разкарва с колата си и да се хвалят пред приятели.
за мен 8год не са кой знае каква разлика, м/у мен и приятеля ми е повече дори (няма значение колко) ,но това не ни пречи и наистина се обичаме.не ме засяга чуждото мнение.![]()
Авторке, ако го харесваш това момче и го намираш за свестен, въобще не слушай по форумите какво се пише. Всеки човек си е с различно мнение..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
и при нас има голяма разлика,но нито аз съм с него за да се фукам пред приятелки и тем подобни глупости,нито той е с мен за единия s*x.при всяка двойка си е различно.аз съм на 15,а той на 20,но не сме се избирали по годините,а по акъла.това,че съм с човек,който е по-голям от мен с почти 5 години не ме прави автоматично поредната тъпа хлапачка,която не знае в какво се забърква.всеки сам си преценява.няма да се обяснявам,но просто ми писна да слагате всички под общ знаменател.това е.винаги си има и изключения,така че...както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
В какъв смисъл 27 годишните (напр) си търсят 14 годишна само за секс. Кво ако си хванат някоя колкото тях няма да им пусне ли? В смисъл ако си хванеш 14 годишно девствено момиче по-трудно ще ти пусне и с повече уговорки, отколкото 25 годишна опитна жена.
ChUjdOtO mNeNiE nE tRqBvA dA tE vyLnUvA...
AkO iMaSh ChUvStVa KyM nEgO,ByDi S nEgO..SamO nE mU sE dAvAi mNoGo
LeSnO ;]
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
повече от 5 години вече е много...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ми като никоя на твоята възраст не ти връзва,хвали се, че си излъгал 16 годишно ДЕТЕ!Първоначално написано от xSaShEtOx
По темата - по принцип не са много,но на тази възраст пречат.Вие имате съвсем различни интереси,опит,приоритети,р збирания и т.н.Ако по принцип си зряла за възрстта си,каквато очевидно не си,щом питаш такива неща по форума, не би ви пречело.Лично мнение.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ами .. любовта няма граници![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
ами .. любовта няма граници![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Боже, миличка, толкова ми е близко в момента , макар че за сега е само платонично и не се познаваме кои знае колко добре с него, но за бога- в момента се моля да са САМО 8 години, а не повече...![]()
Тфа у кой кодекс го пише... ?Първоначално написано от evelinka1122
+Първоначално написано от mArMaLaDkA
Амии 2 години разлика![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!