.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Хипнотизаторът

Предполагам ,че много от вас са го гледали.Мнението ви - театър или истина ?

определено театър

Супер фен
    Град
    в килера
    Не мога да реша. Но май повече театър. Задачите им са такива, каквито всеки може да изпълни. Все се надявам да ги накарат да рисуват, пеят или танцуват, защото ако е театър ще бъде по-трудно за изиграване. Към настоящия момент не успявам да повярвам

хипнотизаторът Иво ни беше съсед до преди 4-5 месеца та..тъй като го познавам бих казала че е истина..... изглежда странно, но все пак хипнозата съществува а и аз по принцип съм много наивна....

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Който гледа снощи, може да каже...
    Театър на 60%, защото когато накараха онзи да говори езици по избор на водеещия, той ги каза.А когато един от журито, нз кой точно, предложи момичето да говори на Швейцарски, то не успя ми физиономията и беше като на гармян заек

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Много се спори за това..Ама според мен всичко е театър.Наистина хипнозата съществува,но за да повярвам ще взема да се запиша в предаването да видим какво е
    When You Live Forever,What Do You Live For??

ийул, dude, т'фа с иглата беше мегагадно xD опр повече театър, щото, сори, ама ми се струва, че анестезията се получава само с Прецедекс, Кетамин Калипсол и т.н. .. ддз
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

бих казала, много добър театър, но не и истина

театрО

тез хора са такива актьори просто! Уникати, браво. Но предаването си е чист циркаджилък.

Скайп - dark_elf2

Човекът, на когото забиха иглата е съученик на баща ми. Казал е че абсолютно всичко е нагласено.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Пределно ясно е , че е театър..И между другото е адски тъпо

Аз все още не мога да реша, от една страна какво им пречи да вземат малко парички и да го изиграят!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    аз по принцип вярвам в хопнозата и, че може да влияе мн силно
    а предаването по-скоро е театър...като съм виждала как се подхилкват някои под мустак (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си