.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: след секс

след секс

здравеите пускам може би малко глупава тема но имам един вапрос кам вас.водя редовен полов живот от 1 год. но последните два пати след секс от мен изтича течност-бяла с прозрачно ...не ми се е случвало до сега такожа не6то и нз какво е ..то е не6то като бяло течение но е по течно като вода....мн е странно нз какво е и се притеснявам ако някои може да каже не6то по вапроса 6те сам му мн благодарна
    majoretkata...skype-sladkata164

Град
    At the world's end
    Абе ти полов живот водиш така ли? С краставица или с дезодорант, как може да не знаеш бе мойто момиче
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

ем и аз тва се чудя как мове да не знам ама така излиза и мен ме е срам от себе си но не знам кажи ти 6том знае6 аз след като питам значи ми е проблем и не водя полов живот с краставица спокоино надявам се да има по светни хора в този форум

да те попитам нещо: на колко години си?
    ползвате ли презерватив?
    той в теб ли свършва?

И на мене ми се е случвало 1 2 пъти ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

na 16 sam polzvame prezervativ vinagi nikoga ne svar6va v men

Момичета, да сте чували за "мазга" ? Понякога е в повече зависи от супер много фактори! Най-вече колко сте възбудени !
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

тогава може да е ... незнам
    едва ли е нещо, за което трябва да се тревожиш
    сигурно е твоя течност(то няма какво друго всъщност)
    да се е променило нещо?
    консултирай се с някого-приятел,лекар

и пиши на кирилица

извинявай, предния пост се появи докато си писах моя

4uvaLA SAM VAPROSA E 4E HI4 NE E MALKO...I MI SE SLU4VA POSLEDNITE 2 PATAI ZA TOVA SE PRITESNQM

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КИРИЛИЦАТА АМА НАВИК

Ами отиди на доктор Логично е!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    лекар бе мацка .. тук няма доктори.. и никой няма ад може да ти каже точно какво ти е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си