.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на Dumb

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ска и бира, нали? Запали си де! Аз пак ще ти поговоря. На тебе всичко си казвам- по-лесно е някак, Въображаеми. Някак болно ми е да говоря с истинските... Далечни са някак и потъват в по-голяма излюзия и от моята. Пият кафетата бързо, бягат под дъжда и сънуват реалност.
    Излишък си имат в големи количества и думите им значат толкова малко. Обичат принудено,изтъркано по чакъла на делника.
    Обичат завинаги...
    А аз обичам всяка секунда, всяка минута е моята вечност и всяко камъче магистрала.
    И пак усилено дърпам от угарката... Мисля си, Въображаеми, не им ли е по-лесно?

По-лесно им е, разбира се.
    Иначе малко ме дразнят произведенията, свързани с "хората" и какви са зле, щото има хора, които бавно и с наслада си пият кафето. :Р
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

... по-лесно им е ... но изпускат толкова много моменти ... в които има толкова смисъл ... повърхността е улеснение, но е толкова сляпа ... абе мамка му .. заобиколени сме от елементарни тъпаци

пс: супер си го написала. харесва ми ... браво ... най-смисленото нещо за днес ... благодаря ти, че го сподели !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си