- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уфф кожата на лицето ми .. :/
Значи попринцип си мия лицето сутрин и вечер с измиващия гел на Nivea Visage ии в началото всичко ок. Обаче сега след като се събудя сутрин и кожата на лицето ми е мазна .. чак лъщи и веднага се мия с гела и после няма проблеми.. Съзнавам, че това става в следствие на всекидневното миене, но няма как :/ Чудя се ако заменя гела на Нивея с Гарниер Пюр 3 в 1 дали няма да се оправи кожата .. защото на Гарниер не е баш гел амии бее не го знам как се води.. или с нещо друго .. Някой ако може да каже нещо с което да си реша проблема с кожата на лицето? ://
Грешен раздел!
редактирано от RiseGirl
Слицилов спирт 1% от аптеката.
Какво го правя? Кога?!Първоначално написано от adizitk1
ама това е нормално! Така кожата сама си се предпазва. Та ти я изсушаваш яко... все пак не спомена да си слагаш някакъв крам след това, нали?
Раздразняваш си кожата, изсушаваш я и ако не искаш да се лющи... много ясно че лицето ти само ще се омазни докато спиш?![]()
Следователно, това не е чак такъв голям "проблем" колкото го изкара. Кофти е ако лъжиш през деня! Но, ако ти е толкова наложително, просто си купи някакъв нощен крем.
А ми да .. моя грешка, че не казах за крем! Попринцип след като си измия лицето вечер се мажа с нощния крем който е от същата серия.Първоначално написано от stop_looking_at_me
Ako 6te6 da se miiiii6 i s triklobakter, pak 6te si ostane6 mustakata pa4a.
Smeni si liceto s dupeto i niiiidei pove4e da u4astva6 v tozi forum ma, ima6 kosmi mejdu zabite i gabi4ki po ezika, vunq6ta pa4a takava.
debelanata shishkolanata
След като си измиеш лицето слагаш на един тампон и се намазваш,изчакваш малко и се намазваш с лек крем.Все пак ако нямаш никакви други проблеми недей го прави това,защото може да си изсушиш кожата много,както каза stop_looking_at_me.Първоначално написано от s1NNer
Тогава може и да е от крема. Не съм използвала тази серия и не мога да кажа със сигурност. Може да се опиташ да смениш продуктите с нещо друго. Или можеш да оставиш лицето ти само да се "омазнява" и възстановява през нощта и да не му слагаш каквито и да е други химикали. Винаги съм била на мнение че козметиката не е решение за всичко. ПОнякога ако си оставиш кожата на мира... ще получиш по-добри резултати от колкото ако я третираш постоянно.Първоначално написано от s1NNer
Ако и през деня кожата ти става мазна.... тогава е проблем и ти препоръчвам да отидеш на дерматолог който да ти изпише нещо. Не може да се доверяваш на хора от някакъв форум... примерно да отидеш да си купиш спирта който ти препоръчаха по-горе. Някак си спирт и лице не ми се връзват заедно, и това си е лично мое мнение... въпреки че знам колко хора го използват. Успех!
Ако си миеш лицето с Гарниер Пюр 3 в 1 не се мажи със силицилов спирт, защото кожата ти много ще се изсуши. Този гел на Нивеа не го знам, но ако и той изсушава кожата също. Доколкото знам вечер лицето не трябва да се маже с крем, защото кожата се омазнява още повече, достатъчно е някакъв тоник.
Мерси много за съветите![]()
абе вие нормални ли сте ми кажете????????????????????
никакъв спирт не си слагай на лицето, че не с пъпки и лъщене ами с белези ще ходиш!!! по-зле ще станеш, по-добре не!!!!
лъщенето не е в резултат на миенето, как може да го кажеш. ползвай спирт и тогава наиситна ще е!! такива глупости ръсите а си нямате никаква представа от нищо!
вземи си 3в1 и акне аут и няма да лъщиш. мии се сутрин и вечер и това е. НИКАКЪВ СПИРТ!
Good girl gone bad
Спирта изсушава кожата и по този начин премахва лъщенето. Също така няма начин от него да се появят белези. Единствено кожата може да започне да се бели ако е много сухаПървоначално написано от toy
![]()
Аз съм много доволна от крем Бочко. Мажа се само вечер преди лягане и на сутринта лицето ми е меко и приятно, не е мазно. Мисля, че до сега само този крем ме е спасил от нощното омазняване на кожата. Успех !
Взе ми думитеПървоначално написано от toy
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ти така си мислиш, защото не си си патила от спирт! Не искам да споря с мнението на никой, всеки си има такова. Но спиртът не е решението в никакъв случай!Първоначално написано от taNcheto93
на твое място ,ще спра да си слагам от този крем.явно кожата ти попринцип е достатъчно хидратирана и не е нужен крем.измивай се сутрин и вечер с този лосион който имаш,а ще ти препоръчам и един път в седмицата (всяка събота го правя аз) да си правиш маска от хума.на опаковката си има указания.хумата премахва замърсяванията , лъщенето и петънцата от кожата и я прави много свежа.аз като си направих първия път ми излезнаха малки червени петънца и реших че съм алергична ,НО козметичката ми каза ,че първият ,а може и вторият път да ми се появяват за около2-3 часа.вече я правя от няколко месеца и ефекта е страшен .айде успех и ако пробваш маската с хума после кажи дали си доволна
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
нека ти обясня, понеже наистина като гледам си много невежа и вместо да послушаш който знае, не, пей си пенке кой ли те слуша.. тя едно си баба знае и едно си бае!!Първоначално написано от taNcheto93
спирта е етилов алкохол, ако още не си разбрала никой не препоръчва да се ползват продудкти за лице с алкохол точно заради това, което сега ще ти разясня:
спирта изсушава прекалено кожата, което кара мастните клетки да отделят още повече себум, което пък кара кожата ти да се омазнява ОЩЕ повече и няма такова нещо като "премахва лъщенето", премахва го за точно 5мин, след това кожата става ОЩЕ по-мазна и още по-раздразнена. ако пък имаш някаква кожна инфекция(примерно пъпка, която е чувствителна) спирта я изгаря съвсем буквално и после не се чуди ако имаш белези.
друг път като не си компетентна не се изказвай, че и да ме оборваш!
Good girl gone bad
аз го ползвам това ежедневно,но по 1 път и нямам НИКАКВИ проблеми.![]()
АМи според мен след измиване слагай тоник за лице или овлажняващо тоалетно млякоТака на сутринта няма да е мазна ,защото вечерта се е исушила прекалено
или ако това не те устройва сутринта,когато ти е мазно лицето ползвай пудра или матиращ крем.НО по-добре спирта не го ползвай,ако ти е по-чувствителна кожата ще стане зле.
П.П мий си лицето само вечер с продукт,сутрин си слагай тоник или мляко с памучно тампонче.Също върши работа.Аз преди имах същия проблем и така го реших![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
спирта моаже да ти изгори кожата недей да пробваш![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
.......
Първоначално написано от FeelMe
И аз я ползвам и съм много доволна.Помага и за завяхването на акнето![]()
Купи си гел или ексфолиант от Clean&Clear . Хем почиства, а също така се бори със лъщенето на кожата![]()
Аз пък не съм особено доволнаПървоначално написано от zai4ety13
Но пък... на всеки различно нещо помага
![]()