- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически...
предложете някакви по-готини прически и как г/д да си ги направя,
разполагам с преса за къдрене и изправяне,маша за къдрици,лак за коса,пяна за коса,гел,сешуари ,абе имам екстрите само ми кажете някаква фешън прическа![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Готино е субективно понятие.
Ти какво харесваш?
I kakva pricheska imash?
ми искам нещо по-разнообразно ,като за училище
косата ми е дълга под раменете... 10 см под ключицаатаа![]()
Руса кукличка
така без снимка малко трудно може да се определи каква прическа ще ти отива, за да ти предложа нещо
you will be under my lash
една моя приятелка има някъде толкова дълга коса и веднъж се беше направила много хубаво..беше се накъдрила с фолио..реже се дебелички лентички и всеки кичур се увива,като след това се сгъва фолиото няколко пъти нагоре към корените..слагаш силиконови/малки ластички на всяко едно и приспиваш така..на сутринта като станеш,ако се харесваш така,ако не я сресваш и разделяш къдриците..след това изправяш долу-краищата..някой-друг сантиметър...изправяш на една страна бретона (ако имаш де)..и с една деадема или лента слагаш там,като все една разделяш бретона от накъдреното..става доста хубаво...и понеже обича да прави разни неща с косата си(моята приятелка),къдрила се е с бира,с парцалчета,с ролки,с пяна,с маша, но на мен лично най-много ми хареса с фолио..пробвай по този начин..нищо не губиш![]()
Снимка?