Искам да ви попитам какво е мнението ви за презервативите ВИТАЛИС SENSITIVE ЧЕРВЕН?
ами един път ползвах някви виталиц беез спомен какви бяха точно! Да има презарватив,а какъв е... (ест. не от 0.20 лв) !
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
не съм ги ползвала..
по добре използваи дюрекс или спортекс
не съм ползвала виталис никога само дюперкс и един път спортекс и никога няма да повторя![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
МАНИ , аз на презервативи не случвам..... тука бех накупил един стек МАДУРЕКС ЛОВЕ..... от деа знам колко са........... почти от всяка к-ка имаше явно дефектирали и се късаха........
Сложа го и след 5 мин айде........
Е не винаги, зависи от късмета.Първоначално написано от stratega
ПС. Ако това на ава. си ти искам да се женим ( само кажи от къде си)
![]()
Е тези от 0,20 лв. небих ползвал. Някак то се потразбира че е по-добре без. Ама са ще се пробват тези сигурно ( Виталис )Първоначално написано от BuBiTy
Първоначално написано от Rofl4e
Е да, ама сега купих такива. Препоръчаха ми ги, аз нещо съм скиптично настроен ( пък и жена ми ).
Първоначално написано от galu6a
Това не е точна истина. Ползвах един път 'Sportex' и нестана гаф. Малко-Много изсъхна ама тфа е др въпрос.