.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Съвет

Съвет

Искам да ви попитам какво е мнението ви за презервативите ВИТАЛИС SENSITIVE ЧЕРВЕН?

ами един път ползвах някви виталиц беез спомен какви бяха точно! Да има презарватив,а какъв е... (ест. не от 0.20 лв) !
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не съм ги ползвала..
    по добре използваи дюрекс или спортекс

Супер фен Аватара на galu6a
    не съм ползвала виталис никога само дюперкс и един път спортекс и никога няма да повторя
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

МАНИ , аз на презервативи не случвам..... тука бех накупил един стек МАДУРЕКС ЛОВЕ..... от деа знам колко са........... почти от всяка к-ка имаше явно дефектирали и се късаха........

Сложа го и след 5 мин айде........

Цитирай Първоначално написано от stratega
    МАНИ , аз на презервативи не случвам..... тука бех накупил един стек МАДУРЕКС ЛОВЕ..... от деа знам колко са........... почти от всяка к-ка имаше явно дефектирали и се късаха........

Сложа го и след 5 мин айде........
    Е не винаги, зависи от късмета.

ПС. Ако това на ава. си ти искам да се женим ( само кажи от къде си )

Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    ами един път ползвах някви виталиц беез спомен какви бяха точно! Да има презарватив,а какъв е... (ест. не от 0.20 лв) !
    Е тези от 0,20 лв. небих ползвал. Някак то се потразбира че е по-добре без. Ама са ще се пробват тези сигурно ( Виталис )

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    не съм ги ползвала..
    по добре използваи дюрекс или спортекс

Е да, ама сега купих такива. Препоръчаха ми ги, аз нещо съм скиптично настроен ( пък и жена ми ).

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    не съм ползвала виталис никога само дюперкс и един път спортекс и никога няма да повторя

Това не е точна истина. Ползвах един път 'Sportex' и нестана гаф. Малко-Много изсъхна ама тфа е др въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си