.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Тутракан

Жената-форум - най-голямата фенка на Слави

Ето тази жена показва какво е да си искински фен на някого:

Златина Савова е първата българска форумна звезда

30-годишна провдивчанка бе обявена от няколко свои съфорумци за носителка на титлите "Фен №1 на Слави Трифонов" и "Първа БГ форумна звезда". Златина Савова (подвизаваща се из форумите като zlati, zlatina и zlatena) е един вид Интернет звезда - писала е във всеки форум, в който има нещо за Слави: В clubs.dir.bg, форума на Телеманиак, форума на АБВ.bg, множество блогове и сайтове със статии за Слави, официален форум на "Шоуто на Слави", форум на Планета ТВ, форум на Мюзик Айдъл и още много други.

И навсякъде тя не остава незабелязана. Скандална личност е, предизвиква скандали и фурор. Златина даже печелила първо място в класация на сайт със свое стихотворение, посветено на любимеца й - Слави Трифонов. Златина е неомъжена и в момента живее в Пловдив.

Според Златина, антифеновете на Трифонов му завиждат за успехите и за многото фенове. Тя също така твърди, че той е патриот, и един от малкото истински българи в телевизионното пространство и медиите. "Не си сменям любимите известни личности. Когато съм почитател на някого, то е за цял живот.", твърди още жената. Припомняме, че Савова нашумя със силната си подкрепа за Слави Трифонов и всичко свързано с него и с критиката си към негови антифенове в clubs.dir.bg.

След това, Златина решила да посещава и други форуми, в които има нещо, свързано с нейния любим телевизионен водещ и това довело до обявяването й за негов най-голям фен и форумна звезда. Интернет може да направи звезда от най-обикновени хора, категорични са наблюдатели.
    Аз също съм фенка на Слави и ако закрият шоуто отивам със Злати пред сградата на бтв на протест. Слави е велик българин.

А ти си много тъпа.
    mindscan

бахти тъпото
    2 starz..

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Тази дама съм я засичала за нещастие, храни наред, само да кажеш нещо по-накриво за Слави Т. Голямо е психо, аз ако имах такава "фенка" щеше да ме е срам от хората.

Еми дай боже да му закрият шоуто..... защото е адски тъпо !! и с тез новите предавания дет ги прави в шоуто си... жив ташак...
    По добре да дават някой филм или нещо смислено от колкото тоя...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Оф и мен вече Слави ме дразни. Изчерпа се тотално. А тази жена е за без коментар - заслужава да бюде банната от всички форуми.

омг каде влязах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си