.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    Plovdiv

Да върнем Соня в Мюзик айдъл ( само за феновете на Соня )

Ще помоля всички фенове на Соня да влезат тук-http://bgpetition.com/sonyamembrenio/index.html и да подпишат писмото. По този начин ще се съберат повече гласове и тай като това ще бъди изпратено да екипа на Мюзик айдъл и на бтв има шанс да я върнат! Ще тръбва да цъкнете подпиши писмото и после да си напишете името, града, имейла, и държавата _ коментарът не е задължителен--. След малко ще ви изпратят на пощата едно нещо и там само тръбва да кликнете за да потвърдите гласа си! Моля ви, няма да отнеме повече от минута-две _ нищо не ви коства-нито се плаща, нито нищо. Моля ви А и ако можете пратете и на други хора - ако не само гласувайте, моля ви !

Ти добре ли си.За тая смешла.То не случайно хората не са гласували за нея,не мислиш ли

Не ви ли писна бе?Не разбрахте ли , че няма да върнат никого?

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Ти добре ли си.За тая смешла.То не случайно хората не са гласували за нея,не мислиш ли
    Беше оче и ушеизвадно, че соня не само снощи ами и преди това се представяше много по-добре от другите участници! ПЛЮС ТОВА СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ ТЕМАТА Е САМО ЗА ФЕНОВЕ НА СОНЯ!!!! НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ЗАЩО ПИШЕТЕ??!?!!? НА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ Е СИМПАТИЧНА ДА НЕ ГЛАСУВАТ И ДА СИ МЪЛЧАТ! НО НЕКА ФЕНОВЕТЕ И ПУСНАТ ПО ЕДНО ГЛАСЧЕ-НИЩО НЕ ИМ КОСТВА

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Значи никого няма да върнат това да не е .... !
    Ако искаха да стои щяха да гласуват а не ся да е изгонена за това да си гласувал и толкова!
    Вие загуби не приемате ли ?
    И можем да си пишем кадето искаме
    Можем да си изразяваме мнението където искаме !
    Ако има правило в форума което забранява писането на анти-фенове на Соня и на мюзик айдол прати ми го на ЛС и си трия мнението ! Ако не не можеш да направиш нищо!
    Приятен ден !
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Wonderland
    нея ли са изгонили.. жалко. харесва ми.

АЗ си мисля ,че Соня е доооооооооооста по-добра от Виктория.Има много по-силен глас.Винаги се справя по-добре от нея Иначе аз няма да се подписвам тук ,защото те хората си казаха че няма да има втори шансове

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На мен също Соня ми харесваше, даже много повече от Русина и Магдалена... ама кво да се прави
    А от петицията няма абсолютно никакъв смисъл. Миналата или по-миналата седмица като изгониха Дарко пак ми бяха пратили някаква петиция за връщането му, в която гласувах и кво стана? Върнаха ли го - 2 пъти Така че изобщо не се надявайте за Соня... Просто се примирете. Тая година всички пеят божествено и ако след всяка елиминация почнат да връщат хора финал ще има ли изобщо ?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

колкото оня маймун Дарко върнахте толкова и тая, дето пее фалшиво ше върнете.

Скайп - dark_elf2

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от RottenFlesh
    ...
    Капи е прекрасен! <3

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    То за всеки напуснал ако се прави петиция...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Дреме им за ваш'те петиции..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си