.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 159
    Голям фен
    Обожавам ги Това е любимата ми субкултура, любимият ми стил

Цитирай Първоначално написано от Vendetta18
    Цитирай Първоначално написано от Enough
    аз съм кежуъл и кфо ?
    ти си шибан метАл който вади черва слуша нек'фа скандинавска отврат, бас държа че се обличаш клошарски, не ми отговаряй, по-добре да се умериш !
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax тва беше полусмешно ^^ Евала надмина себе си ахахахахха

Град
    София
    Мен пък ме радват. :P

Мноо кафеви типоиве са тея... и всички като дойдат в диското с шапки
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Цитирай Първоначално написано от Izzy_

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    А най-интелигентните хора са тези, които влизат в тъпите теми и просветляват неуките...
    Къде пък видя да просветлявам в случая? Казах просто, че когато кежуалите не са коментирани от другите, започват сами да си пускат теми и сами да се коментират, за да създават впечатление как има интерес към тях и колко са значими. А че темата е тъпа е повече от видно, посочих и причината- тя е опит за добиване на популярност и създаване на една представа как кежуалите са много мразени, понеже са най-големите пичове и са много големи ебачи, свалчи, бойци и всякакви такива. А самохвалството може да показва само едно единствено нещо- че първо- никой не ти обръща съществено внимание; второ- супер комплексираност. Когато някой започне по примера на Митьо Пищова да се хвали как всяка вечер спи с по 5 девойки е ясно колко казва истината. Същото е и когато вземе да убеждава колко геройски се бил с ченгетата и едва ли не аха аха да надвие сам да кажем трима-четирима. За мен това са смешки- кежуалите са ми отдавна ясни с плоските си номера и затова и отдавна съм спрял сериозно да ги коментирам и да им обръщам внимание, освен, в случаите когато пробват да се заяждат с другите заради различията им, което е друг техен редовен номер. Повече няма да го правя в тази тема, понеже няма смисъл... А и с моето мнение нямам намерение да ангажирам никого, освен това ми е през оная самохвалството им или отношението им към различните. Халал да им е, то акъл със самохвалство не идва!

А защо примерно не се пусна по тая логика тема за рапърите и оттам баскетбола(като спорта, пряко свързан с този стил музика и култура) и пак за дрехи, онлайн пазаруване, шапки и т. н.,но свързани със съответната култура, та непременно за кежуалите? После не било тема за добиване на популярност- да да, вярваш ли си?

Защото знам каква ще бъде реакцията на кежуълите и метълите ако се пусне подобна тема- със сигурност няма да има цивилизовани и културни коментари както са моите в момента. А дали са компетентни или не- не претендирам да разбирам достатъчно добре от тази култура(кежуал), просто ме дразни показността й. Става изтъркано и банално... Нека си се обличат според желанието, да си се бият по мачове и извън тях- преди ме дразнеше това, от доста време вече не- всичко си е въпрос на личен избор

Но мине се не мине и айде тема за кежуалите, пусната от самите тях...

^ Всяка култура си има показност. Нито тая е в повече, нито нищо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    Да?

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    Да?
    нищо,просто подкрепям.
    и аз ги харесвам.

Кристо, ти си обсебен...
    Даже започна да пишеш в "Спорт и здраве", за да изразяваш недоволство и да се заяждаш с представители на въпросната субкултура.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Кристо, твоето вече е проблем некъф... искат хората, пускат си темите... има модератори за тая работа ако има нещо нередно.
    Само се заяждаш в случая .

Кристо е прав !
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    добре бе, направете една тема за рапъри... за баскетбол като сте толкова навити... за фешъни направете, абе за каквото искате...
    не ме ебе ти казвам!

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Кристо, ти си обсебен...
    Даже започна да пишеш в "Спорт и здраве", за да изразяваш недоволство и да се заяждаш с представители на въпросната субкултура.
    Започна да пишеш в "Спорт и здраве", а?! Само че не пиша в темата за кежуъли, хуул, муулс и т. н., а за неща изцяло свързани с играта на терена(а не извън нея), за ЦСКА, Левски и т.н. Така че пак си измисляш, за да ме вкараш в някакви интриги- типично в твой стил
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    даже разбрах,че подготвял таен план с джизъса и арабина да ни саботират Laughing

сметай колко е зле Laughing
    Световна конспирация викаш, а

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    даже разбрах,че подготвял таен план с джизъса и арабина да ни саботират Laughing

Да бе. Цяла нощ ви се смяхме.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Познавам 2ма,засичаме се по мачове на Левски.Пичове са.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    и аз носим черни маратонки...

някой да има оферти за Lonsdale Wimbledon черни с лепенки?
    http://cgi.ebay.co.uk/Lonsdale-Wimbledon-Leather-Trainers-Size-10-RRP-59-99_W0QQitemZ220385651823QQcmdZViewItemQQptZUK_Clot hing_Menswear_MensShoes_GL?hash=item220385651823&_ trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65% 3A12|39%3A1|240%3A1318
    27 паунда и са твой. А може и да му бутнеш оферта и за 15 ще ги даде + 9,50 доставка
    Grumpy old madman

Бай иван е много див, щом от рано е щастлив,
    няма съвет и морал, даже кмета е окрал,
    седем пъти той прибира помпите на язовира.
    С Фадромата голяма Бай Иван пощада няма.
    Тракторист, хулиган е комшията Иван.
    An Evil Man

има ли някой красив момък тука да му се порадваме малко ?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от kristo

Да бе. Цяла нощ ви се смяхме.
    За кое сте ни се смели? И кои сте вие(които сте "ни" се смели), а кои сме "ние"? Ти наистина май вярваш, че организирам нещо с хора от форума срещу други форумци

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    сега трябва да си намеря и карта отнякъде...

иначе мерси за линка, не се бях сетил за ибей, но там ще търся... само да погледна дали носех 10-ка или 11...
    PayPal май може и без карта. Виж им на сайта. В БГ може и да става и само с банкова сметка. Тоест стандартната карта за банкомата ще ти свърши работа.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    София
    А като говорим за ибей, ако някой има карта и може да поръчва( и има желание), нека свирка, ще се договорим и за комисионна

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от caseoftheex
    има ли някой красив момък тука да му се порадваме малко ?
    сите кежуалс сме красиви
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си