- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гадните кежуали с белите маратонки...
Къде пък видя да просветлявам в случая? Казах просто, че когато кежуалите не са коментирани от другите, започват сами да си пускат теми и сами да се коментират, за да създават впечатление как има интерес към тях и колко са значими. А че темата е тъпа е повече от видно, посочих и причината- тя е опит за добиване на популярност и създаване на една представа как кежуалите са много мразени, понеже са най-големите пичове и са много големи ебачи, свалчи, бойци и всякакви такива. А самохвалството може да показва само едно единствено нещо- че първо- никой не ти обръща съществено внимание; второ- супер комплексираност. Когато някой започне по примера на Митьо Пищова да се хвали как всяка вечер спи с по 5 девойки е ясно колко казва истината. Същото е и когато вземе да убеждава колко геройски се бил с ченгетата и едва ли не аха аха да надвие сам да кажем трима-четирима. За мен това са смешки- кежуалите са ми отдавна ясни с плоските си номера и затова и отдавна съм спрял сериозно да ги коментирам и да им обръщам внимание, освен, в случаите когато пробват да се заяждат с другите заради различията им, което е друг техен редовен номер. Повече няма да го правя в тази тема, понеже няма смисъл... А и с моето мнение нямам намерение да ангажирам никого, освен това ми е през оная самохвалството им или отношението им към различните. Халал да им е, то акъл със самохвалство не идва!Първоначално написано от Raybeez