- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гадните кежуали с белите маратонки...
Обожавам гиТова е любимата ми субкултура, любимият ми стил
![]()
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax тва беше полусмешно ^^ Евала надмина себе си ахахахаххаПървоначално написано от Vendetta18
Мноо кафеви типоиве са тея... и всички като дойдат в диското с шапки![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Първоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
![]()
Къде пък видя да просветлявам в случая? Казах просто, че когато кежуалите не са коментирани от другите, започват сами да си пускат теми и сами да се коментират, за да създават впечатление как има интерес към тях и колко са значими. А че темата е тъпа е повече от видно, посочих и причината- тя е опит за добиване на популярност и създаване на една представа как кежуалите са много мразени, понеже са най-големите пичове и са много големи ебачи, свалчи, бойци и всякакви такива. А самохвалството може да показва само едно единствено нещо- че първо- никой не ти обръща съществено внимание; второ- супер комплексираност. Когато някой започне по примера на Митьо Пищова да се хвали как всяка вечер спи с по 5 девойки е ясно колко казва истината. Същото е и когато вземе да убеждава колко геройски се бил с ченгетата и едва ли не аха аха да надвие сам да кажем трима-четирима. За мен това са смешки- кежуалите са ми отдавна ясни с плоските си номера и затова и отдавна съм спрял сериозно да ги коментирам и да им обръщам внимание, освен, в случаите когато пробват да се заяждат с другите заради различията им, което е друг техен редовен номер. Повече няма да го правя в тази тема, понеже няма смисъл... А и с моето мнение нямам намерение да ангажирам никого, освен това ми е през оная самохвалството им или отношението им към различните. Халал да им е, то акъл със самохвалство не идва!Първоначално написано от Raybeez
А защо примерно не се пусна по тая логика тема за рапърите и оттам баскетбола(като спорта, пряко свързан с този стил музика и култура) и пак за дрехи, онлайн пазаруване, шапки и т. н.,но свързани със съответната култура, та непременно за кежуалите? После не било тема за добиване на популярност- да да, вярваш ли си?
Защото знам каква ще бъде реакцията на кежуълите и метълите ако се пусне подобна тема- със сигурност няма да има цивилизовани и културни коментари както са моите в момента. А дали са компетентни или не- не претендирам да разбирам достатъчно добре от тази култура(кежуал), просто ме дразни показността й. Става изтъркано и банално... Нека си се обличат според желанието, да си се бият по мачове и извън тях- преди ме дразнеше това, от доста време вече не- всичко си е въпрос на личен избор![]()
Но мине се не мине и айде тема за кежуалите, пусната от самите тях...
^ Всяка култура си има показност. Нито тая е в повече, нито нищо.
нищо,просто подкрепям.Първоначално написано от Izzy_
и аз ги харесвам.![]()
Кристо, ти си обсебен...![]()
Даже започна да пишеш в "Спорт и здраве", за да изразяваш недоволство и да се заяждаш с представители на въпросната субкултура.
Кристо, твоето вече е проблем некъф... искат хората, пускат си темите... има модератори за тая работа ако има нещо нередно.
Само се заяждаш в случая .
Кристо е прав !![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
добре бе, направете една тема за рапъри... за баскетбол като сте толкова навити... за фешъни направете, абе за каквото искате...
не ме ебе ти казвам!
Започна да пишеш в "Спорт и здраве", а?! Само че не пиша в темата за кежуъли, хуул, муулс и т. н., а за неща изцяло свързани с играта на терена(а не извън нея), за ЦСКА, Левски и т.н. Така че пак си измисляш, за да ме вкараш в някакви интриги- типично в твой стилПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Световна конспирация викаш, аПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Да бе. Цяла нощ ви се смяхме.Първоначално написано от kristo
Познавам 2ма,засичаме се по мачове на Левски.Пичове са.
http://cgi.ebay.co.uk/Lonsdale-Wimbledon-Leather-Trainers-Size-10-RRP-59-99_W0QQitemZ220385651823QQcmdZViewItemQQptZUK_Clot hing_Menswear_MensShoes_GL?hash=item220385651823&_ trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65% 3A12|39%3A1|240%3A1318Първоначално написано от Raybeez
27 паунда и са твой. А може и да му бутнеш оферта и за 15 ще ги даде + 9,50 доставка
Grumpy old madman
Бай иван е много див, щом от рано е щастлив,
няма съвет и морал, даже кмета е окрал,
седем пъти той прибира помпите на язовира.
С Фадромата голяма Бай Иван пощада няма.
Тракторист, хулиган е комшията Иван.
An Evil Man
За кое сте ни се смели? И кои сте вие(които сте "ни" се смели), а кои сме "ние"? Ти наистина май вярваш, че организирам нещо с хора от форума срещу други форумциПървоначално написано от Pliok0019
![]()
PayPal май може и без карта. Виж им на сайта. В БГ може и да става и само с банкова сметка. Тоест стандартната карта за банкомата ще ти свърши работа.Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
А като говорим за ибей, ако някой има карта и може да поръчва( и има желание), нека свирка, ще се договорим и за комисионна
сите кежуалс сме красивиПървоначално написано от caseoftheex
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.