Аз имах един случаи пак по история и тя госпожата така ги прави че въпросите на едната група са отговорите на другата и тая с която седях ме помоли да и помогна и аз казвам ами ок и ако ти ми помогнеш...И така помогнах и с една задача апък тя взе,че ме е подмамила аз като исках помощ и вместо 6 имах 5 а тя имаше 6! Е,шаранчета,как1в е извода....ПО ВРЕМЕ НА КОНТРОЛНИ СЯДАЙТЕ САМИ!!! А...имам и други случаи ...споко не сте п1рвите...ама то не точно за даскалото ...''наи-добрата ми приятелка''' си намери нова приятелка ,и какво-почна да се държи надменно и за най-малкото нещо да ми прави забележка...е засмяла с1м се в час по биология и тя брех не млъкна ма....аааа и постоянно почна да ми говори на ма все едно съм някаква селянка.....споделя проблемитее си не с мен а с друга....и постоянно ме закача(обижда) като после казва че се шегувала и направо супер ме нерви..А иначе само ме използва като източник на информация все едно с1м някои раздавач на вестници...не знам каква е причината и с какво тъпо извинение ще ми излезе но не мога да я понасям....И моите приятели викат:АБе я си намери нова приятелка...ама дефакто мене ми е трудно да се откъсна от нея защото сме фр от 4 клас и просто....засега съм си намерила една дружка...една година по-малка от мен ама нищо,все пак е друга нали???Е още един извод,по-скоро поговорка-Храни куче да те лае! Тоест колкото повече позволиш,толкова повече ще ти се качат на главата!