.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Качи ми се на главата .. Помощ

Незнам какво да правя гаджето ми се качи на главата...само ме командва за всяко нещо се сърди... знам че ме обича и аз нея... тя наистина е адски труден характер най-големия инат... даже съм говорил и с майка й и тя ми каза същото ... не искам да я късам и тя не го иска кажете какво да направя с говорене просто не става...Ходиме от 3 месеца... аз съм на 15 тя е на 13 !!! Тя винаги в всичко иска да е най-добрата да е първа...

Град
    По балкана някъде..

Re: Качи ми се на главата .. Помощ

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Незнам какво да правя гаджето ми се качи на главата...само ме командва за всяко нещо се сърди... знам че ме обича и аз нея... тя наистина е адски труден характер най-големия инат... даже съм говорил и с майка й и тя ми каза същото ... не искам да я късам и тя не го иска кажете какво да направя с говорене просто не става...Ходиме от 3 месеца... аз съм на 15 тя е на 13 !!! Тя винаги в всичко иска да е най-добрата да е първа...
    MOЖЕ би защото е още дете.. и си държи на своето и още не се е научила да прави компромиси...
    ACϟDC

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Варианта да кажеш "не" и да държиш на това "не" пробвали го? Щото в момента те разиграва, щото и играеш по свирката. Я докажи че имаш топки между краката.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

за 3 месеца ти се е качила на главата,това ще се влошава как си се представяш след 6,като кукла на конци?Ами след година?Две?Повече? Не бих тръгнала с човек,с когото нямам бъдеще и много мразя някой да ме командва,ако бях на твое място,колкото и да я обичам,щтях да и бия шута,просто съм самолюбива и уважавам себе си

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    за 3 месеца ти се е качила на главата,това ще се влошава как си се представяш след 6,като кукла на конци?Ами след година?Две?Повече? Не бих тръгнала с човек,с когото нямам бъдеще и много мразя някой да ме командва,ако бях на твое място,колкото и да я обичам,щтях да и бия шута,просто съм самолюбива и уважавам себе си
    Подкрепям напълно...едва ли наистина,ако продължават нещата така ще се стигне изобщо до някакво удовлетворение и за двамата,или тя трябва да разбере,че ти е неприятно така и че неможе да те командва постоянно или "Чао,приятно ми беше"...

Сподели и как се чувстваш...нищо че е дете би трябвало да те разбере.Обясни и,че в една връзка един не командва парада,и няма право да се отнася по такъв начин към вашата връзка.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Варианта да кажеш "не" и да държиш на това "не" пробвали го? Щото в момента те разиграва, щото и играеш по свирката. Я докажи че имаш топки между краката.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва си е напълно детска история.Не можеш да я промениш,тя трябва да порасне.Тва е общо взето.

+100
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Русе
    И как така още никой нищо не е казал по въпроса, че са заедно от 3 месеца и вече се обичат !?

Както казаха преди мен - или я късаш, или си отстояваш твоето! Покажи й, че "не" значи "не"!

+1
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

налий и малко акъл още е дете какво очакваш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    Сподели и как се чувстваш...нищо че е дете би трябвало да те разбере.Обясни и,че в една връзка един не командва парада,и няма право да се отнася по такъв начин към вашата връзка.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

толкова ли е трудно както тя си държи на своето така и ти да си държиш на своето и да не отстъпваш ако тръгне да те къса-ами прав й път
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    толкова ли е трудно както тя си държи на своето така и ти да си държиш на своето и да не отстъпваш ако тръгне да те къса-ами прав й път
    Wrong!Това не е начина.Все пак тя няма опит,и няма да е лошо "баткото" да и покаже тва онва.Нека поговори зряло с нея.Сигурна съм,че ще го разбере.Нека и обясни,че в една връзка са двама.Тя ще почувства отношението между нея и истинския "любим човек",и ще започне да се съобразява.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    обясни и,че не може все нейното да става.В една връзка никога няма да има разбирателство,ако се угажда само на единия.Малка е ,може би е за това.САмо с говорене ще стане,друг начин няма.

Голям фен
    тц такива момчета като теб най-много мразя ... май не тя е с "трудния" характер .... а ти си момче без характер ... как едно 13 годишно момиче щи са качи на главата бе ... я се дръж малкооо ...

Град
    < 33
    Дръж на своето!Първо ще и омръзнеш супер бързо, щото правиш всичко
    както тя иска, второ, че не знам как ще издържиш още време с нея ..
    Никога никой не ме е командвал.. Мразя го тва просто .. Дръж си на твоето
    и тва е .. Като иска да реве, да се тръшка, квото иска да прави .. Бахти лиглата ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

алч
    Я се стегни, бе. Как 13 годишно нещо ше ти се качи на главата...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Тва си е напълно детска история.Не можеш да я промениш,тя трябва да порасне.Тва е общо взето.
    Абсолютно съм съгласна.
    Та тя е дете - дете, което е свикнало да му се угажда (колко жалко) Ако бях на твое място, колкото и да я обичах бих я оставила, в крайна сметка всеки човек има достойнство, гордост и още нещо всеки човек трябва да има някаква мярка в това, което прави ........ а нейното е направо извън пътя ......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Е там...
    с пушката
    и леко да не гръмнеш своята глава
    успех

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    обясни и,че не може все нейното да става.В една връзка никога няма да има разбирателство,ако се угажда само на единия.Малка е ,може би е за това.САмо с говорене ще стане,друг начин няма.
    ако не така ... с бой
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си