- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощт моля ви се незнам какво да права
Момиче съм ам напоследак мн ми се вие свят не чак непрекаснато но имам чуство че ше залитна и ше падна.Не съм припадала нито 1 път до сега.Ходих ня лекяр кръвното ми е норнално хелп плс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И наван не излизам щтото от слънцето ми си вие още толко свят
![]()
Добре де , като отиде на лекар , той не ти ли каза какво ти е , не ти ли направи някакви изследвания ? Как очакваш ние тук в някакъв форум да ти кажем какво ти е . Отиди на лека , но този път на по-свестен![]()
+1 Трябва да ти направят някакви изследвания.Щом не ти е ниско кръвното, значи имаш друг проблем.Първоначално написано от vesito13
![]()
Хрумна ми,че може да е анемия,но щом казваш,че кръвното ти е добре...Иди отново на лекар![]()
Bring me to life...
абе едва ли е нещо сериозно може да имаш дехидратация или да ти е паднала кръвната захар но едва ли е нещо по сериозно
отиди на лекар за по сигурно може да не е от кръвното но е възможно да има друг проблем ... направи си някое друго изследванее за по голяма сигурност![]()
![]()
Mo3to s! e m0e cHuJdo7o e 0bsHt0 xD ^_^
Незнам сега пак ми става такаМаика ми звана на лекарката а тя нищо и няма.Хора мн ми се вие свят ужасно е
Излязох наванка и паднах на улицата
Помошт
Отиди на по-свестен лекар, имам чувството, че личната ти нищо не разбира. Не може да ти се вие свят и да падаш на улицата, а после да ти разправя, че ти няма нищо..![]()
Stay up all night with the stars *
и на мен ми се случи една сутрин така и започна едно ходене от лекар на лекар.. нямаш си и на представа колко много могат да са причините. Съветвам те да отидеш да ти взеат кръв, отиди на невролог и т.н. Щом лекаката смята, че нищо ти няма, просто отидете при друг специалист. Успех![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
потърси спешно лекар!!!
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Маика ми и звана на тапата ми лекарка и я помоли да доиде в нас защото едвам ходаА тя каза кравното и е нормално нищо и нямя
Утре маика ми ше ме заведе на кравни иследвания.Аз пробвах да изляза на балкона малко но ми стана още по зле
даже по едно време мислех че не ми достига ваздух.
Наште мислят че маи имам анемия
![]()
![]()
![]()
![]()
по-добре легни, не стой на компа като не ти е добре. направи изследванията възможно най-скоро и още днес отиди на лекар (спешен кабинет).
В едно издание на Дисни:
Аз също имам такива проблеми, само, че аз и припадам
Ходих на лекар и ми пуснаха изследвания за епилепсия, но се оказа, че не е това и сега ще ми правят други
Та ходи на друг лекар иии да ти намерят причината и да се лекуваш
Не е шега работа![]()
колко често припадаш? не мен лекаря ми каза, че е възможно от стрес,напрежение, преумора и др.Първоначално написано от NqkfaNikakva21
В едно издание на Дисни:
Ами като малка един път, преди месец един път и в понеделник 2 пътиПървоначално написано от miminky
моята съседка от 17 до 25 години е била така.. просто трябва да се контролираш, макар че мене доста ме е страхПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
В едно издание на Дисни:
аз не зная какПървоначално написано от miminky
то ми прилошава иии припадам, нямам време да реагирам![]()
имах си и последствия от едното припадане в понеделник![]()
![]()
Пий повече вода, течности, хапвай нормално, не стой пред Компа и ТВто'; Ако ти е лошо - пийни повечко вода и легни да спиш...Първоначално написано от kikozebrata
какви?Първоначално написано от NqkfaNikakva21
В едно издание на Дисни:
Като си легнах ми стана оште по злеИ даже припаднах
![]()
![]()
Амиии търкалях се по едни стълбиПървоначално написано от miminky
![]()
ии сичко ме болиии![]()
На мен ми се е случвало да ми стане мнооого зле, когато е задушно (поне за мен де...) и когато има много хора.2 пъти на косъм да припадна ама не съм ходила на лекар...Просто не ми понасят многото хора и задушната обстановка![]()
Ходи на лекарПървоначално написано от kikozebrata
Иии, ако пак припаднеш отидете в спешното или и аз не знам :х
Иначе това с виенето на свят и замаяността и на мен ми е ставало...не малко пъти...незнам от какво...понякога от глад.. понякога просто така ...![]()
![]()
За теб- по-добре незабавно бягай на лекар!![]()
![]()
![]()
Не е нормално така да припадаш...![]()