.

Виж резултатите на анкетата: Заслужава ли си да ви направя упътване как да оптимизирате и настроите Vista?

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, няма да си губя времето със настройки дори и да има откъде да чета

0 0%
  • Не, ако седна да си го настройвам ще се объркам и ще се оплета

0 0%
  • Не, компютъра ми е стар и няма смисъл да си слагам Vista

0 0%
  • Да, ако има такова сбито и лесно упътване ще се пробвам

2 40,00%
  • Виста? Това яде ли се?

0 0%
  • Ползвам друга OS, слабо ме интересува оптимизация на Vista

2 40,00%
  • Празен глас - искам да виждам как са гласували другите

1 20,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Пълна оптимизация на Виста?

Тъй като много хора явно им липсват познания относно Vista и не спряха да плюят колко е "бъгава" и куп подобни глупости, без реално да знаят нито един бъг, който да не е фиксиран с ъпдейтите(да, те са затова тия ъпдейти - да оправят бъгове и разни дуги неща) идва ред и на тая тема.

Обичате си ЕксПи - ясно. По същият начин се обесняваше колко е бъгав ЕксПи по времето на Windows 98, хора точно като вас прикзваха точно същите неща.

Ами да ви кажа - проблемите с Win(който и да е) в 99% от случаите идват от погрешен начин на експлоатация, погрешни юзърски настройки или псевдопрограми които сте качвали. Именно затова ги има и ония сертификати MSCA, MSCE и т.н. за да се удостовери имате ли определен минимум от знания по продуктите на MS. Вие нямате най-ниската степен, при което сте седнали да си го инсталирате и настройвате сами? И то не оригинала, ами пиратски копия? Не го ъпдейтвате? А после го критикувате... да, добре - ясно.

Заслужава ли си да си губя времето и да ви описвам стъпка по стъпка как точно да си настроите и оптимизирате Виста?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Аз съм с XP. Искам да опитам Вистата, но ми се прееба ДВД записвачката, ако примерно харда ми е разцепен на C: и D: и инсталирам от D: Вистата ще стане ли работата, защото някаде ми казаха, че Windows 7 може да се инсталира така...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Dual-Booting Win XP and Vista: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2109434,00.asp

Просто не си затриваш WinXP-то(инсталираш Vista на друг partition), после си донастройваш от Виста буут опциите.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Да, ако има такова сбито и лесно упътване ще се пробвам.

ЕДИТ: Виста ултимейт 64 битова предполагам, че може да се сложи ?

Да аз съм с виста и е малко тромава :С СП2 може би ще ми оправи малко от нещата на ми даде някаква грешка така че смятам да изчакам направо 7маца очаква се производителността да е сравнима с тази на ХР СП1
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Жалко че темата умря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си