С какво се обезкосмявате? Кое е най ефикасно? Колко дълъг е ефекта? Споделяйте всякакви трикове и проблеми![]()
Слагаме потници - да не станат издънки
![]()
![]()
С бръсначка си ги махам, ама мисля някой път да пробвам с кола маска.
ала бала
С бръсначка,но ефекта е доста краткотраен.Също така съм пробвала и с епилатор доста време държи .
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Каквито и методи да прилагаш на гнойната си, гъбичасала мищница , пак ще си останеш вуняща пача.
Ама пробвай с пинсети, зачервяванията могат и да покрият гъбичките ти.
А относно тези на езика ти - яж повече брашно, ехееее виж това пък ще ти помогне и да надебелееш малко, че си 80кг с мокри дреехи, я да се стягаш, ребрата си за урок по анатомия ли ще показваш?![]()
debelanata shishkolanata
Епилатор-след първия път не боли,държи дълго и не оставя после червено.Поне при мен.
Прежалих се да пробвам с епилатор и съм доволна от резултата. Никога повече самобръсначка!
БАННЕТЕ Я !! ПОРЕДНИЯТ Й ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП И НЕНУЖЕН КОМЕНТНАРПървоначално написано от zuzimuzi
![]()
Аз иначе със бръсначка, но искам скоро време да пробвам с епилатор защото ефекта от бръсненето е много краткотраен... Ама още се колебая за епилатора защото съм чувала, че доста боляло...[/i]
обикновено ходя на козметик и с кола маска,ама ако ме мързи с бръсначката![]()
Самобръсначка![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Някои казват,че от бръснача оставали следи от откъснатия косъм???![]()
![]()
С бръсначка.
Страх ме е да пробвам с епилатора![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И мене също ме е страх, колкото и смешно да звучиПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Тези които ползват епилатор,нака кажат как е. Дали боли или само първият път е боляло и много ли... =)
С епилатор най-много държи![]()
Първоначално написано от zai4ety13
Въобще не ме боли,аз си падам малко мазохист се пак![]()
Навсякъде си махам с епилатор и сичко си е 6.
С бръснач ще станат гъсти,а епилатора си е чиста работа.Малко щипка и даже е приятноКазвам ви не е болка за умиране.
Koла маска... с епилатор усещам всеки косъм и умирам.Освен това редовният ми номер е да се прищипя.
Не знам дали си въобразявам, ама след кола маска ми излизат много по-малко косми, отколкото след епилатор. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
с кола маска
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Ама ти си мъжко-траеш на болкаПървоначално написано от ghetto_superstar
![]()
Аз не мога много, много , но трябва да се прежаля и да пробвам![]()
![]()
ами аз със самобрасначка имам епилатор ,но мее страх ,че ще боли много мисля лятото да си направя кола маска![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз само с епилатор. по принцип издържам на болка, ама.. болеше само първият път, сега нищичко не усещам. а ефекта е дълготраен- по седмица и половина-две не ми се появява нито 1 косъмче, а като се появат, са съвсем тънички и много лесни за махане.
за тези, които казват, че ги е страх, да кажа, че не са единствените. майка ми е на 40 години и никога не е пробвала на мишниците с епилатор. даже ми се чуди аз луда ли съм, не ме ли боли![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз си ги махам с епилатор . Болеше ме само първия път и то съвсем малко .![]()
Всъщност съм момичеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
да, тя е момичето с мега яките устниПървоначално написано от ghetto_superstar
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
И МЕГА МАЗОХИСТА!
Е кво кеф ми е да ме щипка,ако искате и вас да ви е кеф,ползвайте епилатор ефекта е хипер по добър....(Супер яката реклама)![]()
(Наемете ме за рекламен агент за епилатори)!
^ Съжалявам, ама аз щото за мазохист в женски род си използвам мазохистка, а ти си го беше казала само мазохист и се обърках![]()
![]()