Аз също си ги махам със самобръсначка, но скоро започвам с кола маска. За епилатор не искам и да си помислям![]()
Аз пък имам малки косми по корема и гърдите, колко ще ми излезе една лазерна епилация, някой знае ли?
debelanata shishkolanata
ми аз със самобръсначка, ама наистина трай 1-2 дена...
пробвала съм с епилатор..ама там кожата ми е мн тънка..и се разкърви иии ми стана жал за мен![]()
![]()
и така
а относно zuzimuzi, къф ти е проблема бе??
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
в началото ги махах с епилатор и не ме болеше..после нз как минах на самобръсначка..сега като пробвам пак с епилатора адски ме боли.Наистина със самобръснача е ужасно неубодно ама..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
normalen vapros, be..Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
debelanata shishkolanata
+1....даже съжалявам,че съм опитала със самобръсначкаПървоначално написано от zloto
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от zloto
минавам подмишниците през 4-5 дни някъде,за да са напълно гладки и съм много доволна,само първия път имах едни червени точки ама и малко кръв от тях,но това е защото преди действах със самобръсначката и не бях свикнала,а вече не ме и боли даже
![]()
Попринцип само със самобръсначка,ама ме зарибихте да опитам с кола-маска![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ми почнах с епилатора и така е най-добре според мен,щото от самобръсначката гледам че остават някви гадни точици.А иначе през зимата малко пораснахаи реших с кола маска.Така е най-безболезнено,но за през лятото абсурд!А с епилатора не боли много,така че действайте
![]()
Аз ще дам първия революционен отговор – ПИНСЕТА.![]()
![]()
![]()
Супер е, ама по-нататък ще ходя на козметик. От много време се каня, но така и не си пуснах косми, че да ида.![]()
![]()
Просто изникне ли някое косъмче – край.
![]()
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
+1
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
С епилатор. Тези , които казват , че боли там не са пробвали.
Нямам никакви проблеми и ми е супер мекичко![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Още 1 революционен отговор: с депилаторен крем! Ефекта е почти същият като при бръсненето, само че не остават никакви точици! Иначе мен МНОГО ме е страх да пробвам с епилатора! Имам чувството, че ще ме боли ужасно много!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
със самобръсначка
= просто с друго не съм пробвала, а и ме е страх.
Да бе да...Забрави за идеята...С тоя крем ефекта е за 2-3 дена.А с епилатора хора си е най-добре!Първоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
Много ме е яд, че толкова време съм си ги махала със самобръсначка... От година почти карам само на епилатор и си е друго нещо. Първо че ми е чувствителна кожата. Бръснача ми правеше някви проблеми и много ме болеше независимо сапуна пяната или каквото и да слагах... С епилатора ме боля първите няколко пъти. То даже не е и болка.. Неприятно чувство по-скоро.. После като се намажа с някакво кремче, нито ме боли след това, нито е чувствително мястото, нито ми се зачервява. Също понякога съм карала с пинцета, обаче си е играчка...
Добре, май скоро и аз ще пробвам с епилатора![]()
А да питам, гледах една моя приятелка като си ги оправяше с епилатора, че си опъва кожата.Трябва ли да се прави или направо цак![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз си я придръпвам, защото веднъж се отплеснах и ми защипа кожата.. А и като че ли чувството при отскубването е по-малко..Първоначално написано от LovelyGirl
Аз си я придръпвам, защото веднъж се отплеснах и ми защипа кожата.. А и като че ли чувството при отскубването е по-малко..Първоначално написано от LovelyGirl
ami da vi kaja...az si gi maham s epilator...mi boli me v na4aloto, no dokato gi mahna vsi4ki i pretrapvam i ne boli.no kato doide vreme da go pravq i..maka mi stava, ne e priqtno!
0t b0lka ne se umira, n0 prekalen0 mn0g0 se strada....! ! ! ! !
И аз карам с епилатор, ама мен си ме болиРедовния номер: изтърпя на едната мишница и на другата вече: оооо не , още ли
![]()
А иначе понякога и с пинсетата си играя, ама ако няма какво друго да правя.![]()
ами аз до сега със самобръсначка..наскоро си взех епилатор,но не съм пробвала още..е вече от тук нататък с епилатор ;д дано да изтрая на болката ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
s epilatpora nai malko boli na mi6nicite.pone pri men.po malko ot krakata
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.