.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от summergir1
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    Цитирай Първоначално написано от summergir1
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    Е па изтаковай го...и ако свърши бързо е девствен...тва според мен е единствения начин да го провериш...
    не винаги е така... за жалост ... бившия ми приятел винаги свършваше адски бързо , даже когато го правихме по няколко пъти, а не беше девствен със сигурност... на 21, казвам, че аз бих си помислила, че е някое момченце

Знам,че никога не можеш да бъдеш сигурен.Но за сега само това ми идва на ум.Не се сещам за друго по добро решение....
    съгласна съм , просто се оплаквам, че на мен точно се падна изключението и то едно изключение - адския ръб

на 100% съм сигурна че не е единственото изклучение... все повече и повече момчета започват да свършват бързо - независимо дали е заради храната (която в днешно време трудно може да се нарече и така) или заради супер натовареното ежедневие, изпълнено със супер много нервни ситуации, или заради почасовото стоене зад компутрите...

Град
    София
    Този въпрос ми звучи като вица:
    "Един циганин се хвалел с цигането си:
    - Мойто дете много умно, като го питаш "Ши вали ли утри?", то веднага отговаря: Или ши вали, или нема да вали" и винаги познава."

Та и случаят е такъв - или е девствен, или не е. А ако го харесваш, за теб не би трябвало да има никакво значение. - взимай го. Ако си му първата - ще те помни цял живот, а ако не си - направи така, че да те помни цял живот

ама на вас не може да ви се угоди бе хора на 16 малък/малка за секс апък на 18 мн голям/голяма как може да не е правил/а секс пфффф ми не секи се плющи за живо и за умряло еее вие пък

Град
    София
    Звездите говорят
    THE TRUTH IS OUT THERE

Какво е значението дали е девствен Обязди го и дори да е вече няма да е такъв
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Град
    Plovdiv
    само така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си