- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не получавам удоволствие по време на секс
цялата ти нагласа е спр грешна. Когато го видиш или като се натискате нещо н е ти ли се приисква? мен моя само като ме целуне малко по страсно и съм готова. Пък и е нормално в началото да не изпитваш удоволствие, на жените ни трябва малко повече практика зада стане хубаво. И на мен в началото не ми беше мн яко ама сега сичко е супер. И без да се обиждаш не мисля че мнгоо много обичаш приятеля си, защото използваш фрази от рода на "понякога ми се иска да пробвам с някой друг" или " Уж го обичам". Може и от това да е .... апък ако не е в тези неща проблема, кой знае може да си фригитна...![]()
Опитайте с повече любовна игра и най-вече сама се настрой че ще ти е хубаво , всепак на сила хубост не става...
Първо, вие правите секс отскоро...ако питаш някой по-опитен и по-голям на години всеки ще ти каже, че няма от първия път да изпитваш удоволствие от секса....ще мине време докато почнеш да изпитваш удоволствие, ти какво искаше, от първия път да изпиташ егати оргазма ли?...Пък и до тогава с приятеля ти ще сте се нагодили на кой какво харесва и т.н... но и повече трябва да те възбуди естествено, а не прави секс само защото той си го иска.........
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
или не си попаднала на подходящтия човек или не ти е хубаво сас маже а може сас жени
В една връзка трябва да се говори, трябва да се споделя.Първоначално написано от Pr3Sa
Не намирам нещо лошо или срамно, в това да седнете и да поговорите... да му кажеш какво искаш, какво ти харесва.
Той сигурно също има какво да ти каже.
Винаги има какво да се каже, повярвай.
Ако това не можеш да направиш... незнам...![]()
Просто знай, че едва ли някой тук ще ти помогне... ние не можем да направим така, че да започне да ти харесва сексът...
Или сама си помагаш като например пробвате нови неща, поговорите... или си офкаш изкуствено и пускаш теми от този вид...
Късмет!
Ми една моя приятелка дето от 1 година го правеше с приятеля си до преди месец не беше стигала до оргазъм с негои то беше,защото той не я предрасполагаше...по-скоро го правеха заради неговото удоволствие.
![]()
Аз на твое място бих говорила с него,ако и при вас е така...но и все пак не сте го правили кой знае колко пъти,че да искаш веднага да ти е толкова кеф.Но все си мисля,че ако момчето се постарае ще ти достави желаното удоволствие.