- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам ли имен ден - Десислав
Здравейте, казвам се Десислав и разбрах, че имам имен ден, но не мога да разбера кога. Намерих в Google милион варианти - Цветница, Петров ден, Димитров ден, прочетох и за света мъченица Десислава, но деня се мени всяка година...предполагам че това ще е, но незнам кога се пада тази годинанякои знае ли нещо?? :P
абе айде почерпи, когато искаш ние ще те поздравим и това е...
Иглика, Божура, Венец, Венцислав, Венцислава, Виолета, Върба, Върбан, Върбинка, Гергин(а), Гроздан(к)а, Далия, Дафина, Делия, Делян(а), Дилян(а), Детелин(а), Елица (идва от ела), Жасмина, Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка), Ива, Иглика, Калин(а), Калия, Камелия, Карамфил(к)а, Китка , Китен, Камен, Кремена, Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Лора, Люлина, Маргарита, Магнолия, Малина, Невен(а), Петуния, Роза, Росен, Росинка, Румен, Румяна, Смилян(а), Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка), Фидан(к)а, Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Череша, Явор(а), Ягода, Ясен(а), Ясмина и др.
Това са именниците.Май нямаш![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не бе не говоря за днес ..имам предвид по принцип дали имам
![]()
sestra mi e desislava i 4etox 4e e na 25 iyni v kalendar
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
най- добре попитай в църква, ако не си сигурен кога е![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Ето : http://imenata.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%81...4%D0%B5%D0%BD/
На 21ви юни е тази година.Явно се мени![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е много странно... аз знам за деня на българските светци и че се мени всяка година...но разбрах, че се чества и на св. Сава - 5 декември. И сега кое от 2-те е нямам идея...сиурно кой както си избере :P е ако е така ще си избера деня на българските светци че е по близо![]()