.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: хапчета

хапчета

абе да ви попитам,противозачатъчнит хапчета 100 % ли предпазват от бременност,щото аз пия ама приятеля ми е голяма паника относно бебета и не му е много спокойно

Не, не предпазват 100 %.
    Ако не се лъжа, една съфорумка забременя докато беше на хапчета.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

На колко си?
    ала бала

На 16 си и пиеш противозачатъчни?
    ТИ добре ли си?Съсипваш си организма!
    Кой идиот ти ги изписа?
    ала бала

въпроса ми беше и с презерватив и с хапчета има ли някво основание да се притеснява?

Единствената 100% гаранция е въздържание или стерилизация!
    Нищо не ти е сигурно!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Кой идиот ти ги изписа?
    Не разбирам защо не си задържиш тъпите мисли за себе си? Кой ти каза, че противозачатъчните са вредни? Ти ги изкара направо все едно гълта отрова!!! Ако не си се информирала достатъчно, има достатъчно нискодозирани на хормони противозачатъчни и от 16 години съвсем спокойно можеш да си ги пиеш. Не един специалист в областа ми го е казвал. Само не трябва да си ги пиеш както си ти дойде, а трябва да те прегледат и да ти изпишат подходящите за теб. Аз от 7 месеца пия и съм страшно доволна, нямам абсолютно никакви оплаквания, даже и менструалните болки отшумяха.

Относно темата: Не, не те предпазват на 100 %. Нищо не може да те предпази на 100 %, просто бъди редовна с хапчетата и не му давай да се изхвърля в теб и всичко ще бъде окей.

t1n4e7o мерси много мила!

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Кой идиот ти ги изписа?
    Не разбирам защо не си задържиш тъпите мисли за себе си? Кой ти каза, че противозачатъчните са вредни? Ти ги изкара направо все едно гълта отрова!!! Ако не си се информирала достатъчно, има достатъчно нискодозирани на хормони противозачатъчни и от 16 години съвсем спокойно можеш да си ги пиеш. Не един специалист в областа ми го е казвал. Само не трябва да си ги пиеш както си ти дойде, а трябва да те прегледат и да ти изпишат подходящите за теб. Аз от 7 месеца пия и съм страшно доволна, нямам абсолютно никакви оплаквания, даже и менструалните болки отшумяха.

Относно темата: Не, не те предпазват на 100 %. Нищо не може да те предпази на 100 %, просто бъди редовна с хапчетата и не му давай да се изхвърля в теб и всичко ще бъде окей.
    Хм..извинявам се.
    В случая се изказах неподготвен и неинформиран, за което поднасям моите скромни, но от сърце, извинения.
    Просто съм загрижен. :Д
    ала бала

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не могат да те предпазят на 100 %
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не .. даже една съфорумничка забременя докато пиеше противозачатачни..

никой метод не е 100% сиг..

пии ги винаги редовно и на време и да не свършва в теб и едва ли ще имате проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си