.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Нищо не разбираме от любов ?!?!
    Това да не е някакъв предмет ?!?! Вземи се гръмни .. ще направиш услуга на света !
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Така! Направих си тази смотана регистрация заради теб!
    1-во на 14 години съм...
    2-ро много добре знам какво искаш да постигнеш. Е няма да го постигнеш!
    Преди една година тежах 81 киограма. В момента тежа 60 и съм 1.70 висока! Всички ме обиждаха, колко съм грозна и тн.. един ден просто реших, че трябва да отслабна и тва е ...! До скоро постоянно говорих на приятелите ми "Хора аз съм супер грозна.. " "Не е честно мен никога не ме харесваст" "АЗ ЩЕ СТАНА АНОРЕКСИЧКА" <--- спрях да ям каквото и да е било 4 дни, прилошаваше ми и тн... ии един ден просто реших ДА СПРА ДА СЕ ПРАВЯ НА ИНТЕРЕСНА! Точно това имам предвид престани да пишеш глупости от рода на "Кажете ми как се става анорексичка" Ми как пишеш в google анорексия и ГОТОВО! Кво искаш тука сички да те жалят "А, не спокойно.. това че си пълна не е проблем" ТЪПО Е! една приятелка просто ми каза, че се дразни като постоянно някой се оплаква какъв е! Къвто е -такъв е !
    (В момента изобщо не ми пука дали пиша с грешки...! )
    Ако тръгнеш да ми се заяждаш, ще е ммного тъпо, защото аз ти го казвам съвсем човешки! Извикай някоя твоя приятелка да спи у вас и поговорете над всички тея простотии!
    Знам какво искаш да постигнеш с това "Кажете ми как се става анорексичка" искаш да впечетлиш другите и те да те жалят! ТЪПО Е !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    е да беше се сетила да се регистрираш преди 8 месеца за да и помогнеш...
    <N>

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да се чудиш,да му се смееш ли,да плачеш ли за него..

Недейте изобщо да си правите труда да давате сериозно мнение.Само си губите времето.
    До авторката:Само да ти кажа,че отчаяните опити да те забележат в обществото или дори в тоя форум те правят жалка.Ако искаш наистина някой да ти обърне внимание трябва да престанеш да пускаш някакви малоумни мнения,в които може би би трябвало да доловим и чувство за хумор,но нещо не се получава.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    We live in a sad ,sad world...

Как не те есрам да правиш такива глупави теми Тези хора които са болни от анорексия ,както написа Chrissie в изчерпателния си пост, всеки ден страдат и се борят,а ти тука пускаш теми ебавки и се ебаваш с това нещо

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Сигурна съм,че ако глътнеш една муха ..в корема ти ще има повече мозък отколкото в главата ти
    Мъдро.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Недейте изобщо да си правите труда да давате сериозно мнение.Само си губите времето.
    До авторката:Само да ти кажа,че отчаяните опити да те забележат в обществото или дори в тоя форум те правят жалка.Ако искаш наистина някой да ти обърне внимание трябва да престанеш да пускаш някакви малоумни мнения,в които може би би трябвало да доловим и чувство за хумор,но нещо не се получава.
    +1

Супер фен
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си