- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е, да ама Вие нищо не разбирате от любов
Първоначално написано от zuzimuzi
Твое си решение.Стана ми само малко странно от всичко това,защото попринцип хората пишат тук,когато имат някакъв проблем и търсят помощ.Ех,да,има и други раздели,които са предназначени за философски заключение или изводи,за игри,за забавление,дори за пълни глупости (имам предвид кофата,както и смятам,че точно тази тема е за там,поради простата причина,че си е явна подигравка).Исках да ти помогна,но явно нямаш нужда от помощ,а просто си пуснала темата от скука.Един съвет-има и по-интересни занимания от блъскането на подобни теми във форума.
Както вече казах,всичко това си е твое решение и щом смяташ да се обричаш,добре,давай!В крайна сметка това засяга само теб,ти трябва да вземеш решението.Само не ми е ясно кой е този човек,който би си причинил това и то доброволно,но явно има и такива хора.Не ти казвам всичко това,за да те обижда по някакъв начин (ако случайно го приемеш така) или да се заяждам.Не,нищо подобно-просто изразявам мнение.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун