.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

За хигиената преди секс

Как се подготвяте за секс?Каква хигиена спазвате преди да започнете?
    Аз смятам,че това би трябвало да се направи:
    1.ДА сме изкъпани,чисти
    2.Избръснати,гладки навсякъде
    3.Да ухаем добре
    Още ?

Град
    Саламанка,Испания
    Ако е спонтанно ? За каква подготовка говорим
    Reality is wrong,dreams are for real.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Ако е спонтанно ? За каква подготовка говорим

За елементарна ежедневна ... Аз във секи един момент съм готов за секс !
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Саламанка,Испания
    Ами аз всяка сутрин си се оправям.Но хигиена точно преди секс,какво толкова да се прави...ако всичко ти е на 6 от сутринта

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Ами аз всяка сутрин си се оправям.Но хигиена точно преди секс,какво толкова да се прави...ако всичко ти е на 6 от сутринта
    Ест. аз преди да мина през едночасови процедури в банята не излизам и тва е всяка сутрин - няма зима няма лято ... а лятно време се къпя и по 3-4 пъти на ден
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Саламанка,Испания
    Лятото като съм по чужбина,я в хотелче я квартира - се къпя по 5-6 часа на ден,обожавам да вися във ваната

Супер фен Аватара на galu6a
    ами къпя се всеки ден после с душ гел с мирис на ШОКОЛАД мн е яко бръсна се през 2-3 дена да съм чистичка
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не е задължително да си се изкъпал непосредствено преди секса, важното е да си чист и да не смърдиш на пор... и обезкосмяването също е важно

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не е задължително да си се изкъпал непосредствено преди секса, важното е да си чист и да не смърдиш на пор... и обезкосмяването също е важно
    И Аз мисля така важно е да си чист , да не смърдиш на зла гад и на умряла катерица като изрод , и обезкосмяването определено е мн важно , тези кремове и лусиони ще ги оставя за женската част

Винаги изкъпан и избръснат на три места (лицето, мишниците и малкия джадай)
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Цитирай Първоначално написано от Neet

мисля че ежедневната хигиена и примерно някакво интимно гелче са достатъчни и да е гладко не е зле ем това е незнам каква още подготовка

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Kъпя се всеки ден.. преди да изленза ..ако не излизам преди да си легна,мажа се с лосион за тяло след баня ..

а за обескосмяването не се бръсна а ходя на кола маска (за интимните части говорим)

а краката ръцете и подмишниците си ги оправям с епилатор.. => оправени са ми винаги

То наистина ако е спонтанно ква подготовка.Ама иначе то си е нормално да си къпан и избръснат

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Neet
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ммм ако може да е спонтанно и тя да ухае на розички но да е малко мръсничка ммммм...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами ако имам възможност (има баня там където съм ) винаги отивам да си се подмия(ако не съм добре избръсната и да се избръсна) преди секса.Мисля,че хигиената преди и след секса си е важно нещо.

Хигиената си е наистина много важна.Няма да ми е комфортно ако не съм се избръснала и изкъпала преди това.

Допълнителен въпрос

Възможно ли е да обясните по-подробно в какво се изразява хигиената след секс?

Re: Допълнителен въпрос

Цитирай Първоначално написано от vessi1989
    Възможно ли е да обясните по-подробно в какво се изразява хигиената след секс?
    Ами жената като се е подмокрила със своите си течности, няма да е добре да не ги измие след секса. Ако сме потни също трябва да влезем под душа. Въобще сексът си е мръсна работа и след него не си особено чист.

Четох скоро някъде, че след секс е добре жената да ходи до тоалетна по малка нужда, за да може ако има някакви микроби на входа на пикочните канали, да ги изхвърли и да не позволява да влезнат по-навътре. Беше в някаква статия във връзка с цистита.

А преди секс според мен няма особена подготовка. Както казаха - трябва винаги да си подготвен. Ако не си, значи си просто нечистоплътен по принцип. Тъпо е за мен като по филмите ... влизат 2ма в стаята и са се награбили и жената казва "Отивам до банята, ти ме чакай" - 1во се разваля моментът, 2ро - звучи ми все едно е мръсна или и се пикае, че отива до банята, което също разваля момента.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Има едно простичко правило без значение дали си обвързан или не. Всеки момент трябва да си в такова състояние, че да не те е срам да си свалиш гащите. Сутрешния душ е хубаво нещо.

измиването преди и след според мен е задължително

Град
    София
    С една бивша се е случвало да пътуваме за някъде и да се наложи да отбием за да се награбим. Баня ли да търсим?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    С една бивша се е случвало да пътуваме за някъде и да се наложи да отбием за да се награбим. Баня ли да търсим?
    Като тръгваш на дълъг път, няколко 10 литрови туби с вода в багажника, сапунче, гелче, вадиш самобръсначките, първо единият полива, после другият и се обаждаш да кажеш, че ще закъснееш с няколко часа.

Град
    София
    А, Кремче, аз съм чувал "отивам в банята". Познай какво се случи там?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си