- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хигиената преди секс
Как се подготвяте за секс?Каква хигиена спазвате преди да започнете?
Аз смятам,че това би трябвало да се направи:
1.ДА сме изкъпани,чисти
2.Избръснати,гладки навсякъде
3.Да ухаем добре
Още ?
Ако е спонтанно ? За каква подготовка говорим![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Първоначално написано от Armani_P
За елементарна ежедневна ... Аз във секи един момент съм готов за секс !
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами аз всяка сутрин си се оправям.Но хигиена точно преди секс,какво толкова да се прави...ако всичко ти е на 6 от сутринта![]()
Ест. аз преди да мина през едночасови процедури в банята не излизам и тва е всяка сутрин - няма зима няма лято ... а лятно време се къпя и по 3-4 пъти на денПървоначално написано от Armani_P
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Лятото като съм по чужбина,я в хотелче я квартира - се къпя по 5-6 часа на ден,обожавам да вися във ваната![]()
ами къпя се всеки ден после с душ гел с мирис на ШОКОЛАД мн е яко бръсна се през 2-3 дена да съм чистичка![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не е задължително да си се изкъпал непосредствено преди секса, важното е да си чист и да не смърдиш на пор... и обезкосмяването също е важно![]()
И Аз мисля така важно е да си чист , да не смърдиш на зла гад и на умряла катерица като изрод , и обезкосмяването определено е мн важно , тези кремове и лусиони ще ги оставя за женската частПървоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
Винаги изкъпан и избръснат на три места (лицето, мишниците и малкия джадай)![]()
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Първоначално написано от Neet
![]()
мисля че ежедневната хигиена и примерно някакво интимно гелче са достатъчни и да е гладко не е зле ем това е незнам каква още подготовка![]()
Kъпя се всеки ден.. преди да изленза ..ако не излизам преди да си легна,мажа се с лосион за тяло след баня ..
а за обескосмяването не се бръсна а ходя на кола маска(за интимните части говорим)
а краката ръцете и подмишниците си ги оправям с епилатор.. => оправени са ми винаги![]()
То наистина ако е спонтанно ква подготовка.Ама иначе то си е нормално да си къпан и избръснат![]()
Първоначално написано от Neet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ммм ако може да е спонтанно и тя да ухае на розички но да е малко мръсничка![]()
ммммм...
Ами ако имам възможност (има баня там където съм ) винаги отивам да си се подмия(ако не съм добре избръсната и да се избръсна) преди секса.Мисля,че хигиената преди и след секса си е важно нещо.
Възможно ли е да обясните по-подробно в какво се изразява хигиената след секс?
Ами жената като се е подмокрила със своите си течности, няма да е добре да не ги измие след секса. Ако сме потни също трябва да влезем под душа. Въобще сексът си е мръсна работа и след него не си особено чист.Първоначално написано от vessi1989
![]()
Четох скоро някъде, че след секс е добре жената да ходи до тоалетна по малка нужда, за да може ако има някакви микроби на входа на пикочните канали, да ги изхвърли и да не позволява да влезнат по-навътре. Беше в някаква статия във връзка с цистита.
А преди секс според мен няма особена подготовка. Както казаха - трябва винаги да си подготвен. Ако не си, значи си просто нечистоплътен по принцип. Тъпо е за мен като по филмите ... влизат 2ма в стаята и са се награбили и жената казва "Отивам до банята, ти ме чакай" - 1во се разваля моментът, 2ро - звучи ми все едно е мръсна или и се пикае, че отива до банята, което също разваля момента.
Има едно простичко правило без значение дали си обвързан или не. Всеки момент трябва да си в такова състояние, че да не те е срам да си свалиш гащите. Сутрешния душ е хубаво нещо.
измиването преди и след според мен е задължително
С една бивша се е случвало да пътуваме за някъде и да се наложи да отбием за да се награбим. Баня ли да търсим?
Като тръгваш на дълъг път, няколко 10 литрови туби с вода в багажника, сапунче, гелче, вадиш самобръсначките, първо единият полива, после другият и се обаждаш да кажеш, че ще закъснееш с няколко часа.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
А, Кремче, аз съм чувал "отивам в банята". Познай какво се случи там?![]()