Здравейте !!!
Знаете ли как мога да си махна луничките по лицето ...
ами мисля ,че неможеш![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
s1s sok ot magdanozzzzzZZZ iztiskai si go i posle tazi smes q mqji na tova mqsto i 6te zapo4nat da ti iz4ezvat do 1 2 meseca sled tova pa 6te izlizat ot slunceto no maji i si4ko 6te stane dokazano xa
Аз пък съм чувала,че се премахват с бира![]()
с магданоз.
пасираш го, мажеш си го по лицето всеки ден поне 1 месец.
задължително е да се постоянна и ще се махнат. иначе има много кремове, които помагат, ама е химия все пак, а това си е магданоз![]()
Good girl gone bad
ако не са прекално много като бройка луничките са много чаровни![]()
ела да ти се изфърля на лицето, давам гаранция, че няма да ги имаш след това!
<N>
уф чадо мое като бях малък имах и аз но сега нямам как ли .. нищо не съм ползвал махнаха се :/ би тряло да ти се махнат и на теб
е та тва е идеяПървоначално написано от Neftochimic
Първоначално написано от Drogiranata_
Луничките не са лошиПървоначално написано от galu6a
бъди себе си :P
Аз не знам,но те съветвам да не си ги махааш,много е сладурско!Бъди Пипи :P
Потърси малко има много бабини рецепти за лунички. Аз лично моите с нищо не успях да ги махна. Пробвай със сок от краставица, както вече казаха и с магданоз става, смачкан банан, лимон т.н. Потърси в аптеките и козметичните магазини някакви мазила. За Лимонен крем, крем от краставица, избелващ крем Биле, Ахромин(въпреки че продавачката ми каза, че е за по зряла кожа) и много др кремове са ми казвали че помагат.
Лимон всяка сутрин преди да те грейне. Имало някакво масло на Нивеа което действало Акуа ли нещо такова.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”