- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли мастурбирали с най-добрата си приятелка?
малийййй хХАХАХАХ аз го правя със съседката каквито сме красиви малиииииииииииииииииииййй ййййй ХАхАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми давай да се почваме ... мисля че клитора ми ще свърши перфектна работа в този случай ...Първоначално написано от p0iSsOonN
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
!!!!!!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
НЕ ЕСТЕСТВЕНОБОЖЕЕЕ
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
О Господи![]()
![]()
Вие ненормални ли сте бе ?
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
лаалПървоначално написано от galu6a
![]()
*аз никога не бих го направила .. става ми гадно само като си го представя![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз виках да гледам, сега ше ги накараш да се замисля, а знаем колко е опасно тия(ХХ, женски) да се замисля! Не, че го могат, но по принцип.
Да понеже са малко мочетата а ? Все едно аз да тръгна да си жуля чикия с най-добрия ми приятел , нз дали си в ред , това е против всички човешки принципи , извратени лезбита и гейове![]()
![]()
Тебе нема ли кой да те изука, никога, ама никога не говори против лесбийките и мастробиращи заедно индивиди от жеснки пол, бегай ми са от очите, леке!!! :PПървоначално написано от neystoim
Самата мисъл ме отвращава,вярно,че сме се виждали голи ама никоя от нас двете няма влечения към жени (надявам се)
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
определено неПървоначално написано от vellvet
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Толкова си смешен/на ,че направо , извратени долни мозъци , все пак няма да си плащате пред мен а пред Господ , изроди такиваПървоначално написано от MegabytE
![]()
![]()
![]()
![]()
Ау горката ми приятелка.. НЕ НЕ НЕ НЕ
Боже.. след братята, сестрите и братовчедите си, взехте да налитате и на най-добрите си приятелки... безобразие![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Господ ме е фанал за оная работа, та не ме пуска, ти нестига, че си малоумен, ами си и верващ, такива нема ли кой да ги застреля, аз съм господ, кажи, сине!Първоначално написано от neystoim
... жалко, а аз те харесвах!!!Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()