- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- раздаване на флаери
някой знае ли каде търсят хора за раздавене на флаери във Велико Търновооитам сериозно
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Пробвайте в някой голям, нов магазин.
Там попринцип търсят, не знам конкретно за Велико Търново.
^досадните брошурки дето ти ги бутат в ръцете както си вървиш по улицата![]()
Брошурки.
Тука питат, къде могат да намерят някой да им плати да раздават по улицата такива рекламки.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
всякакви рекламни листовки, брошури,
които ти раздават определени лица,
докато най-спокойно си се разхождаш.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Първоначално написано от InnchetO
мхм,а всъщност се чудя някой заглежда ли ги..
много е кофти работата,едни познати тва работиха ,трябва да си супер спокоен,повечето те подминават или те гледат супер на кръв
аз не бих издържала да не изпсувам някой..![]()
аз пък винаги ги взимам,все пак хората искат по-бързо да си раздадат простотиите.. влизам им в положението
виж в някой голям магазин,да
мс ще видя
П.С. и аз така като ми раздадът или си пражя някфи простотийки от тях или направо ги хвърлям![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Да, и аз съм раздавала. Само дето аз ги гоня по улиците докато не си вземат брошуркаПървоначално написано от eple
бОли ме.. нали тряя ги раздам
![]()
Иначе има ги и тея дето си искат брошурките.. намират се.
А пък ако някой ВСЕ ПАК се измъкне без брошурка яко псуваш пък най-много да изядеш 1-2 шамара![]()
По морето си събирах брошурки, щото ме кефеше да си колекционирамТам даже се е случвало да си изпрося.
И на мене ми е чудно това, защо щом дават ултиматум да раздадат всички брошурки, просто не ги изхвърлят или изгорят или нещо такова?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ми те ще изгорят една част,ама те повечето дават сууууупер много.
ама наистина много.
трябва да си на много оживено място,за да успееш да ги раздадеш,а и както не всеки взима..
според мен за тия пари не си заслужава.
'Щото.. минават пичовете да проверят раздаваш ли, хората носят ли брошурки и тн.Първоначално написано от mitternacht
бтв. Ако хората си хвърлят брошурките по земята също не плащат..
инче, яко бойна мадама ще се окажеш...
Не знам дали наистина си склонна да проявиш методите, които изреди, но замисли се-от тези хора/да, от случайните минувачи/ от тях ти зависи заплащането...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
xaxaxaxaxaПървоначално написано от InnchetO
![]()
и аз така бих действала
![]()
Да, зависи, ама са еденични тея нафукани мадами дето ми викат "Не мерси".. просят си за една псувня просто..Първоначално написано от Seducti0n
![]()
К'во ся.. като ми каже "Не мерси" как да не и каже човек "А един...?"![]()
Изнервено си е.. раздаваш 3 часа вече някви листовки там, пече те слънцето, ходи ти се на кафе и да ти мине една такава.. чшшш.. Не ше псуваш ми незнам кво![]()
Аз в повечето случаи казвам "Не, мерси" и подминавам. Много гнусно ми се струва някой да ме напсува. В крайна сметка изобщо не съм длъжна да вземам някакъв скапан лист, информацията от който не ме интересува.Първоначално написано от InnchetO
И все пак отказвам учтиво. Можеше да кажа "Разкаай се.", например.
^Според мен, щом не си раздавала, незнаеш какво е. Просто си пренервена отвсякъде и една фръцла да земе да ти каже "Не мерси" просто не се сдържаш..![]()
Никой не е длъжем да ти взема листчетата, за да вземаш ти пари. Зависи на какъв човек ще попаднеш. Има голям шанс да си изгубиш работата или да си изядеш боя.Първоначално написано от InnchetO
Изобщо не ми е за работата.Първоначално написано от Pliok0019
А и кво като никой не е длъжен? Поне от учтивост вземаш едно пък ако трябва го хвърли в следващата кофа...
И аз принципно не обичах да се занимавам с такива глупости да взимам това дето ми го бутат в ръцето но 1 приятелка ме научи, пък и по този начин помагам на раздавачите, като свършат си ходят![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Преди 2 седмици на билата раздаваха.Питай там или в пикадили, мисля че ми бяха казали, за там че търсели, но не съм сигурен.
Първоначално написано от AnincetoSexy