- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не Мога Да Понасям Майка Ми
Майка ми непрекъснато ми мрънка че съм била голяма нервачка че не съм можела да говоря спокойно и че много често изпадам в нервни кризисни състояния.. (което си е наполовина вярно). Проблемът всъщност е, че тя непрекъснато ме предизвиква и аз се нервирам и в следствие на това започнах да си гриза ноктите, да тракам с крак непрекъснато, да си прехапвам устните, да си пукам пръстите, да си "тактувам" с пръстите, когато нещо се изнервям... И тя ме заведе на лекар, които каза че сам била физически добре, но ме препрати на детски психолог. Аз тотално отказах на майка ми да ходя на такива неща..
Та Питам Как Постепенно Да Спра Да Й Се Нервирам На Майка Ми. В Смисъл Как Да Я Игнорирам ( Не Само Нея, Де)
За това трябва силна воля.Като почне да ти мрънка,просто казваш 1 добре и толкоз.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
просто спри да си го слагаш на сърце тва, като я чуеш,че ти мрънка си мисли за нещо друго и въобще не я слушай. И аз като малка мн се дразнех от такива неща, но сега просто ги подминавам.![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Съвета ми е - порасни!
Don't tell me what I can or can't do !
и аз съм голяма нервачка ама като ми каже ,че съм се нервила много и казвам защо точно се нервя ! понякога и тя ме изнервя ,но то си е нормално ..не е голям проблем![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Знаеш ли аз какво правя?Просто когато ми държи лекция от която нямам нужда започвам да си мисля за съвсем други неща и от време на време се повключвам,за да запомня някоя дума преди да ме е питала какво казах досега и аз да не знам какво да й отговоря.Трябва да запомниш едно-С РОДИТЕЛИТЕ НИКОГА НЕ СЕ СПОРИ,ДОРИ И ДА НЕ СА ПРАВИ,ПАК ЩЕ СЕ ИЗКАРАТ ТАКИВА!!!И когато си ядосана винаги трябва да изпускаш парата-дали ще кажеш нещо по-остро на майка ти,или ще звъннеш на приятел да му се оплачеш,или пък ще го кажеш на огледалото,на някой предмет,животно,въображаем приятел или каквото и да било...ще видиш,че ще ти стане много по-добре.![]()
Аз лично пуша като вол и така се справям със стреса по 15-20 пъти на ден![]()
Иначе въобще не обръщам внимание на майка ми или баща ми просто мълча и си отивам в стаята
![]()
за съжаление почти на всяка нейна реплика и отговарям или "добре", или просто се изнасям от стаята... И Когато Й Отговоря Нейният Отговор е " Какво Му Е Добрето?" От Което Аз Още Повече Полудявам... Никога Не Знаят Какво Искат Тези Родители - Ако Им Отговориш - "Защо Ми Отговаряш?", Ако Им Мълчиш - "Защо Мълчиш? Отговори Де! Нали Ти Знае Много Устата?"Първоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
![]()
?"
съгласявай се с нея...квото ти говори казвай добре и се усмихвай.Ако и ти почнеш да викаш става по-лошо.Пред нея и кажи тва което тряба а пък на ум си кажи тва дето ти е на сърце...при мен действа
Първоначално написано от q4ooo
Отговорът ''добре'' при мен винаги е действал и са ме оставяли намира.Не и обръщай много внимание и,ако следващия път те пита ''няма ли да ми отговориш,или защо казваш само добре'',ти пък и кажи,е ''какво искаш по-добре да се скараме пак ли? ''....което си е вярно.
И м/у мен и майка е нещо такова, но вече не й обръщам внимание - кат кресне " оф хуаво " и се изнасям нанякъде.
Stay up all night with the stars *
аз им обръщам гръб и си правя квото искам.. буквално.
не мога да разбера кво толко се оплакват от мен като съвсем сериозно и си уча и не излизам некво до 3 часа през нощта.
не обръщай внимание
и аз съм нервна супер много и всички тея неща които си написала за "тиковете" ги имам и аз (без ноктите, успях да се откажа от тва)
некво тъпо е ама ей така се сети че след няколко години можеш да ги остаиш и никога повече да не им се обадиш дори. затва си седни на гъза и учи за да не си зависима от тях по- натам.
ay caramba
em da to s teq t1pi maiki ni6to drygo osven da se nervira6 nqma....az za tva ot srqda ve4e otivam da jiveq pri ba6ta mi
Да, познато ми е.. и мене много често ме нервира и избухвам!Просто опитай да не влизаш в конфликти и ако те пита нещо й отговаряй спокойно..
Абе хора вие нормални ли сте?!?!Тъпи били майките. Па вие сте много остри и май за това сте на това дереджеКаквито и да са те са ваши родители,обличат ви,хранят ви,осигури ли са ви покрив над главите,имате си всеки ден джобни...Какво искате повече?Да не ви крещят?Ми на вас не ви ли се е случвало да сте ядосан,напрегнат,изморен и да си го изкарате на нищо подозираш човек?И моята майка беше така докато живеех у нас.Всеки божи ден викове и крясъци.Направо не ми се прибираше.Е то не че нямаше за какво да се развика, винаги си намираше причина.Но и аз като вас мнооохо се впечатлявах.мнохо нерви за нищо.Недейте да обръщате внимание.Когато кажеш"добре" и тя ти задате въпроса "какво му е добрето" отговори"е какво искаш да ти кажа?".Номера минаваше при мене и тя заглъхваше.Това с изнасянето в стаята не, тя ходеше подир мен и викаше и нареждаше.А това ме изнервяше повече.Просто по-спокойно и да влиза през едното и да излиза през другото.
![]()
да бе ... А кво да правят тея, чиито родители на са разведени?Първоначално написано от GangstaLovin
абе супер трудно си е с нашите - вечно недоволни от нас и винаги имало там други деца, които повече помагали на техните, повеече учели, държали се по-добре с тях, помагали на по-малкото си братче да си научи уроците, чистели, готвели, ....и напрао ми омръзна..... Напрао си броя дните , в които ще тряа да им кажа "ЧАО"
Мойта супер много се дразни като ми се кара, и аз съвсем спокойно казвам "Окей.", после разбира се правя това което ме е "помолила" /всъщонст зависи/.
Таа... първия път щеше да е готова на всичко за ме провокира да се карам и аз, някак си я изнервях...Сега вече свикна :Р
Опитвай се да се разбираш с майка си... Аз нямам майка от много малка и може би не те разбирам напълно,но мисля,че трябва да намерите начин да общувате по-спокойно за да сте и двете по-щастливи...успех![]()