.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Продължи...

Моля без излишни глупости и коментари! Просто продължавайте и се дръжте на ниво!
    Нека заедно напишем един еротичен разказ!
    Влезте в ролята! БЕЗ ЗАДРЪЖКИ и БЕЗ коментари по разказа!Просто продължавайте историята с не повече от 3 дълги или 5 кратки изречения! Не правете два ваши поста един след друг!Изчакайте някой да се включи!
    Аз започвам! (женско съм)

Беше лято,а аз бях с най-добрия си приятел на почивка в друг град.Запознах се с един симпатичен младеж,той беше на 21,аз на 18г.
    Определено силно ме заинтригува,макар да не знаех почти нищо за него.
    ................................
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Голям фен
    това непреодолимо желание да бъда с него ме влудяваше.погледът му сякаш ме събличаше, искаше да ме изпие с устни. очите му, ръцете му, гласът му, изтръпвах всеки път когато кажеше името ми.

....Знаех,че ще се поддам на изкушението да бъда с него!Дори само за една нощ!Исках го!Усещах,че той също имаше интерес към мен.Бяхме с компания и единодушно решихме да идем....
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Град
    Хасково
    ... на някое осамотено местенце. Качихме се в колата и отпрашихме към вилата му. По време на пътя ръката му се плъзна по бедрото ми и усетих как топли вълни обливат тялото ми...

Голям фен
    Бяхме с компания и единодушно решихме да идем.... в една дискотека близо до плажа. Двамата танцувахме... потниите ни тела се допираха, ръцете ни бяха навсякаде. представях си как това не са ръцете ни а устните ни ... взех кубче лед в уста и допрях до врата му

Спряха ни едни циганета да ни измият превозното средство.Аз настоях да качим и тех в колата ни и така всички заедно отидохме на вилата му.
    ала бала

Супер фен Аватара на ubuntureload
    дадохме 1лв на циганетата за предния джам, влака мина и бариерата бе дигната колата потегли .... тогава разкопчах панталона му и извадих малкото приятелче ..... което наистина беше малко ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

В същия момент циганетата бърникаха касетофона и набараха песен на Азис.В колата стана горещо.Във въздуха се носеха ромски изпарения и миризма на немит xуй.
    ала бала

Бях отвратена, исках това да бъде една от онези горещи вечери изпълнени със страст.Всичко тепърва започваше.Не знаех какво да очаквам...
    When you dream anything can happen.

....Тогава младежът се изпърдя зверски и миризмата стана наистина много шукарна ...

Всичко вървеше на опаки, това започваше да прилича на най-ужасната вечер в живота ми.

Град
    Хасково
    мислех че ще е нещо романтично и страстно, но... май ше е смях

... той си изпусна газовече точно когато му го бях налапала и тогава миризмата стана наистина непоносима и аз не се сдържах и се издрайфах върху коленете му...

Аз се възбудих и си изядох повръщаното.После пак го повърнах и пак го изядох.Беше невероятно!
    ала бала

... оказа се че дори обичат да си вършат голямата нужда върху оная му работа , а тоя боб снощи ......

..ми разказа играта.Беше като Хирошима и Нагазаки в едно.Оплисках цялата стая с изпражнения.Той се гърчеше от удоволствие!
    ала бала

Еееееее вие па го усрахте!
    Хубаво си почна разказа!Аз ще се абстрахирам от долните ви умове и писания и ще продължа хубавия разказ!

Бяхме с компания и единодушно решихме да идем.... в една дискотека близо до плажа. Двамата танцувахме... потниите ни тела се допираха, ръцете ни бяха навсякаде. представях си как това не са ръцете ни а устните ни ... взех кубче лед в уста и допрях до врата му....

Той беше свалил потника си и беше гол до кръста!Имаше изключителни гърди!Плъзнах студените си утни и език по тялото му,зърната му бяха настръхнали и аз завъртях езиче около тях....

И МУ ПРЪДНАХ В РЪКАТА И ИЗЛЕЗНА ЛАЙНО
    ала бала

Град
    Хасково
    усетих как потръпва и погледа му ставаше все по- жаден и по - жаден.. плъзна силната си ръка по гърба ми, леко и нежно и започна да я спуска все по надолу и по надолу докато танцувахме...

и ме омаза с лайна..
    ала бала

... и направо жестоко чувствах се като най-дивата и секси селянка пленена от на красивия комбайнер на село ... езика малко ми се оплете в космите му но всичко беше наред ... чувствах че го обичам .. миризмата на едномесечна засъхнала пот направо удървяше клиторчо ....

ubuntureload
    Joro951
    Вие сте тъпи комплексирани чикиджии да ви ебе слон в гъзовете дано,да ви пръснат аналните мускули гейове смотани!

Той ме притисна към себе си,целуна ме страстно след което ме погледна в очите и от сочните му устни се изляха думите: "Желая те" ....предложих му да се махнем от дискотеката и отново впих устните си в неговите!

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    ubuntureload
    Joro951
    Вие сте тъпи комплексирани чикиджии да ви е** слон в гъзовете дано,да ви пръснат аналните мускули гейове смотани!
    Това е моята представа за еротичност и романтика!
    За бога, казваш, че аз съм комплексиран, но аз просто изразявам моят вкус!В случая постъпваш грубо и нетолерантно спрямо останалите!
    ТИ си ЗЛА!
    ала бала

Тогава се появи жена му - шампион по сумо и ми седна на лицето .. последва едно гадно кафяво мазало ....

Изведнъж от шумутевицата се оказахме на мокрия пясък където телата ни се сливаха в едно . Неговите устни бавно се движеха по моето влажно тяло , а моите устни страстно крещяха неговата сртаст ...

В един момент скочих от леглото и се оказа, че всичко това е било ужасен кошмар.Късно вечерта телефонът звънна и чух неговият кадифен глас да ми шепти красиви думи.На следващият ден нямах търпение да го видя, изгарях от желание да бъда в прегръдките му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си