- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продължи...
по-късно същия ден се видяхме отново. и двамата не знаехме как да реагираме след скандала с голямата му жена. въпреки всичко преглътнах срама си и му казах "ебе ми се, идвай!". очите му светнаха като на бик за разплод. поведох го към спалнята си...
HaRaBi
Разби ги бе пичПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Там ни чакаше жена му. Тя явно се бе примирила с факта, че има друга жена и искаше и тя да участва. Тя полетя към нас с разтворени ръце за прегръдка и огромните й ръце обгърнаха и двама ни със страстно опипване. Изведнъж в стаята ми нахлуха циганетата от колата...Първоначално написано от ellHRB
П.П. Сори, че съм към смешното, ама съм мъжко... не ми се пишат баш такива истории!![]()
Хубаво!Първоначално написано от ToniStoraro
Заедно с презервативите откраднаха и дрехите ни. Не им обърнахме внимание и почнахме яко клатушкане, контролирано и направлявано от тлъстините на жена му, която от време на време от силното люшкане попръцкваше. Обаче по едно време както жена му се лашкаше здраво чух как пода се пропуква и паднахме на долния етаж.
Стига писахте,че ше земе да ми стане баси.
Почнахме да се смеем, след продължителния смях, обстановката стана много романтична и необичайна.
Когатосе отдалечихме достатъчно от дискотеката се отдадохме на неудържимата си страст вплитохме телата си под лунната светлина и се впуснахме във вихъра на страстта.Само лунните лачи бяха нашата завивка.Само мекия и нежен пясък веше нашата постеля.
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
С големите си длани той обхвана тялото ми като нежно започна да целува врата ми. Усетих как шепти нещо в ухото ми. Цялата настръхнах. Дъхът му спря. Усещах как сърцето му бие лудо. Също като моето. Бавно продължи да ме целува...
Усещах целувките по цялото си тяло .. Трепнех , не знаех къде съм .. Проговори ми нещо с нежен глас , но аз не го чух .. Тази страст , сякаш беше обладала телата ни и не караше да вършим неща , за които не сме подозирали че ще направим някога .. Не бях себе си .. Бях дива , нежна . луда .. Луда за любов ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Опитах се да се овладея, но не успях. Целувките му бяха така страстни, така нежни. Нахвърлих му се. Започнах да дишам тежко и ускорено. Исках го. В този момент....
Той ме притисна силно изстена и ми прошепна че ме желае още по силно а аз.......
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
А аз го усетих вътре в мен .. Илюзия , виждах розов свят .. А неговите стонове още повече ме възбуждаха ..
Той забарза темпото а очите му всякаш горяха
Тялото му се потеше .. Стиснах го силно и забих ноктите си в гърба му ..
Joro95 да се чувства официално номиниран за изгонване от къщата.
ubuntureload също да се поспре макар и с по-цензурираните си мнения.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от summerlove66
Лунната светлина се отразяваше върху гърба му, а в очите му имаше огън.Сърцето ми биеше неудържимо, бедрата ми обхващаха кръстът му... и сякаш това нямаше край.Той измъкна тихо от чантата си една бутилка шампанско и започна да облива тялото ми с него, при което аз се почуствах като богиня и не знаех какво още ме очаква.
When you dream anything can happen.
Аз им пръднах в лицето и изтичах насред селото
ала бала
След това продължихме,а на мен не ми се искаше този момент никога да свършва.Усещах го в себе си!Той ме изпълваше,както никой друг не го е правил!Телата и душите ни бяха като едно...Лунната светлина се отразяваше върху гърба му, а в очите му имаше огън.Сърцето ми биеше неудържимо, бедрата ми обхващаха кръстът му... и сякаш това нямаше край.Той измъкна тихо от чантата си една бутилка шампанско и започна да облива тялото ми с него, при което аз се почуствах като богиня и не знаех какво още ме очаква.
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Първоначално написано от kris4ann
![]()
![]()
Не мога да дишам...
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Първоначално написано от CraZyTyY
На мен пък подобни изречения ми се сториха отвратителни....![]()
When you dream anything can happen.
Първоначално написано от CraZyTyY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава реших вместо да му правя свирка да му излижа задника. Беше ял китайски гъби. Сигурна съм защото имаше една още цяла ..
Така или иначе бях огладняла та реших да си похапна. Изядох гъбата но ми беше малко. Зачудих се тук см за свирки чакай поне да му го изям та не е колко без ич...
Намерих го в друга дискотека флиртувайки с друга! Отидох при него и го препиках. Тогава той...