- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го спечеля
Здравейте.Имам малък проблем и искам да ви помоля за помощ!
От около месец съм влюбена в едно момче.Казвал ми е някой път здр..и такива,но някой път е супер безразличен.Сега искам да ви питам как да го спечеля?Какви съвети бихте ми дали.Благодаря предварително!
![]()
Амии закачай се с него , гледай го загадъчно , усмихвай му се ..
Покажи му , че имаш симпатий към него .. Друго не виждам какво да направиш ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
оффф много се дразня когато някоя напише "влюбена съм в него" при положение 4е сте на здравей-здрастикак да го спе4елиш-еми сложи една блуза с голямо деколте и се наведи пред него или си сложи много къса пола и се надупи пред него(ако примерно нямаш цици).о4арователната усмихва и предизвикателния поглед са задължителни
I can't stop myself from loving you <3
За първи път ли сваляш момче?
Няма точно формула за това как се печелят момчета.Във всички случаи поне според мен трябва да му покажеш,че не си някоя тъпа лигла,а сериозно момиче.Пакажи му качествата си,които те отличават от масата.Ти сама знаеш кои са най-добрите ти черти-просто му ги покожи.
стрелец ли е?![]()
Не си влюбена в него, а в представата ти за него... И мислиш ли ,че някой като напише "покани го на кафе и бъди себе си" ще ти помогне
![]()
Няма правило,по което да сваляш едно момче.
Най-важното БЪДИ СЕБЕ СИ!!!Ако те хареса,нека хареса теб самата,а не някаква измислена личност.
Покажи му,че се интересуваш от него.Заговаряй го,усмихвай му се,но НЕ БЪДИ НАХАЛНА и не го търси.Момчетата обичат по недостъпните момичета,но това не означава да се държиш като пън.
Просто бъди мила,но загадъчна и ако ви е писано ще бъдете заедно. :P
следващия път го спъни
ще му спечелиш вниманието![]()
ааааааааааааа темата била "как да го спечеля" моя грешка
ми значи на покер
успех
Хубава идея.Сериозно.Първоначално написано от Darkkiss
е защо бе ако е станало уж случайно....Първоначално написано от DonnerWetter
какво имате против идейте ми
това че са нестрандартни не значи че не работят![]()
хвърляй зарове,ако се падне 9 е твой,ако не си искай парите обратно ..![]()
а няма ли някой да пита и как се включва климатика?!?!![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
как се включва климатика ?Първоначално написано от BlueDream16
значи взимаш,душо дистаниционното има едно червено копче,тЪ цъкаш го него и то казва ПИУ и готово ..Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
после отиваш на балкона,отваряш врата,прозорец и квото има за отваряне и се хвърляш ...
![]()
![]()
![]()
и после казваш на влюбената авторка на смислени теми,да пребие момчето
![]()
![]()
ми то как е тръгнало сите са за бой![]()
![]()
![]()
![]()
ъхъ ...Първоначално написано от Jingles
има нещо такова
![]()
![]()
Ее, то пък човек да не смее да попита нещо. Момичето моли за съвет, а не за упреци. Напраихте я на 2 стотинки...![]()
Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..
ако го целунеш/може и по бузката/ в средата на коридора и после се изнесеш ше се заинтересова от теб!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми според мен е супер грозно смешно и нз кво още моми4е да се сваля на мом4е . .
+1Първоначално написано от joan4ety
![]()
~а като прочетох тва на soul1199 ми стана смешноей така ш си върви и целува някъв .. и дали няя и е малко срамно па и той и казвал само здр
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ако не работе6е няма6е да й го кажа и кво му е сме6нотоПървоначално написано от teenems
е ко толкова,ако не и пука,няма да я е срам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А пък според мен живеем в 21 век и е крайно време хората да спрат да мислят по този начин.Първоначално написано от beAstarR
говоря 4е е грозно моми4е по някъф на4ин да се предлага . . ддзПървоначално написано от windowlicker
![]()
ми казвай му здрасти по няколко пъти