.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен

Продължи...!

Ще си позволя да пусна темата на ново като копирам само ЕРОТИЧНИТЕ мениния надявам се авторката няма нищо против

Моля без излишни глупости и коментари! Просто продължавайте и се дръжте на ниво!
    Нека заедно напишем един еротичен разказ!
    Влезте в ролята! БЕЗ ЗАДРЪЖКИ и БЕЗ коментари по разказа!Просто продължавайте историята с не повече от 3 дълги или 5 кратки изречения! Не правете два ваши поста един след друг!Изчакайте някой да се включи!
    Аз започвам! (женско съм)

Беше лято,а аз бях с най-добрия си приятел на почивка в друг град.Запознах се с един симпатичен младеж,той беше на 21,аз на 18г.
    Определено силно ме заинтригува,макар да не знаех почти нищо за него. това непреодолимо желание да бъда с него ме влудяваше.погледът му сякаш ме събличаше, искаше да ме изпие с устни. очите му, ръцете му, гласът му, изтръпвах всеки път когато кажеше името ми.Знаех,че ще се поддам на изкушението да бъда с него!Дори само за една нощ!Исках го!Усещах,че той също имаше интерес към мен.Бяхме с компания и единодушно решихме да идем в една дискотека близо до плажа. Двамата танцувахме... потниите ни тела се допираха, ръцете ни бяха навсякаде. представях си как това не са ръцете ни а устните ни ... взех кубче лед в уста и допрях до врата му.Той беше свалил потника си и беше гол до кръста!Имаше изключителни гърди!Плъзнах студените си утни и език по тялото му,зърната му бяха настръхнали и аз завъртях езиче около тях....усетих как потръпва и погледа му ставаше все по- жаден и по - жаден.. плъзна силната си ръка по гърба ми, леко и нежно и започна да я спуска все по надолу и по надолу докато танцувахме...

*Темата се следи и поддържа от MakeMeLaugh

Погледна ме по един необикновен начин и двамата тръгнахме към плажа, който беше на крачки от нас.Там на лунната светлина аз не знаех къде съм, сякаш мястото бе ново за мен, имаше нещо вълшебно.Седнахме на пясъка и той нежно плъзна ръка върху бедрото ми.
    When you dream anything can happen.

Тогава аз пръднах и замириса на плитко заровени индианци.
    ала бала

^Не само пръдна,а и се усра

Но той ми влезе в положението, и ми изяде акото.

(ако трябва да говоря от името на момичето, само тази част не разбрах)
    Walk with me now, fly with me later...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    Погледна ме по един необикновен начин и двамата тръгнахме към плажа, който беше на крачки от нас.Там на лунната светлина аз не знаех къде съм, сякаш мястото бе ново за мен, имаше нещо вълшебно.Седнахме на пясъка и той нежно плъзна ръка върху бедрото ми.
    и двамата искахме едно и също... знаехме че ще се случи... правили сме го десетки пъти, но тои беше различно.. подхождахме плахо но горещо и страстно. телата ни се вплетоха.. устните ни се сляха обляни от лунната светлина.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    ..Осъзнах че тази тема няма бъдеще... всеки 2-ри пост ще бъден миризлив и кафяв ... туй че мацо не си прави труда да възродиш черешово топче ...... Като цяло темата става но не е затози форум ..
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ..Осъзнах че тази тема няма бъдеще... всеки 2-ри пост ще бъден миризлив и кафяв ... туй че мацо не си прави труда да възродиш черешово топче ...... Като цяло темата става но не е затози форум ..
    Мда, прекалено романтично е за тукашните развратници

Голям фен
    от доста време на сам не се е появявала интересна, не банална тема, която не гласи "бременна ли съм" или "на 10 съм и ми се чука" ... и сега някой се е сетил да пусне нещо готино (темата не е моя!) защо трябва да я развалят

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    ТОВА Е СПАМ! Това е форумска игра и мястото и не е тук .

hottie
    Guest
    Темата няма място на този сайт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си