.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    е защо да се лигавя,преди доста години на един мой съученик му направиха бъзик и наистина пуснаха обява във вестника с неговия телефон иииииии мога да кажа че имаше бая обаждания.....
    от стари баби може но точно не мисля че младите момичета преглеждат вестници ... по скоро списания ...

абе ейй.. Schhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    Я шш ..Не познаваш човека който седи от другата страна така че нямаш никво право да говориш за него!!
    Pendulum - hold your colour.mp3

Излизай повече, карай твои приятели да те запознават с тяхни приятели може да се получи нещо

Хахх.. излизай повече, а не стой нон стоп на компа. А и кво значи ' как да си хвана гадже ' ми момчето ако не те ще?
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess

Хахх.. излизай повече, а не стой нон стоп на компа. А и кво значи ' как да си хвана гадже ' ми момчето ако не те ще?
    Аз съм момче ма

Ко питаш нас... То не стаа тъй браат Пък то ко.. взимаш една въдица иии си хващаш лесно е

Хей ти... излез навън и си намери приятелка, на която името не завършва на .jpeg !!

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Като начало, стани от компа и излез.
    +1

Град
    Sofia
    Като спреш да задаваш тъпи въпроси, може и да успееш

олеле
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mshark
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess

Аз съм момче ма
    аааахахахах, като те гледам как си с възпитанието, скоро нормално гадже няма да си хванеш. виж, ако се пробваш в някое село, може и да те огрее. все пак, всеки според възможностите си ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

пффф сетих се за мен преди .. 2-3-4 години вече нз как съзирах двойките по борисовата и се чудех как става (къде ги продават ) значи като заначало спри да висиш пред компа излизай редовно с компанията , ии айде може една две регистрации там по сайтове ала-бала импулс , аха нещо такова нооо според мен като за начинаещ почни в даскало .... там ше се усетиш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си