- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи лапета ЧЕТЕТЕ !!!!!!!!!
Първоначално написано от Jingles
тии си б*хти простака чоек ... на ти давам повече от 14 .. пфф ама си и вярват![]()
Първоначално написано от Jumbie483
А ти на колко си, щом влизаш в теми за тъпи лапета
П.С Точно с тази тема авторът показа, че поне мисли като по-голямза разлика от вас, които и на по 16-17 не спират да се правят на интересни..
Жалко,че неможаха* да го усъзнаят*...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Нещо си вдигате броя на мненията само...
Авторе кажи ми че това е тема капан? Няма начин да си го написал сериозно...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ей шматка, всеки има право да си пише и пуска каквито теми иска!Първоначално написано от nezavisim
къв си ти, че да казваш кой какво да прави ве, манаф!
<N>
Auuu promeni celiq svqt...Zaebi gi vij gi kvi sa....
Mani ne se zanimavai s tupi lapetiii...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма ли някой да заключи темата и да се престане с простотии .....![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
КАкви простотии... така той помага на много, които още не могат да се осъзнаят какво чувстват![]()
наистина сте тъпи лапета!
Immortal, не че се заяждам нещо ама "йорган" се пише с "ю"![]()
![]()
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
мерси за поправкатаПървоначално написано от dinko
![]()
То в яда си човек може доста правописни грешки да направи.. но както и да е..
Айде някой мод да се сети и да заключи темата, защото е безполезна..
хаха - помага толкова, колкото 3 годишно дете помага на родителите си да оберът една ябълка..Първоначално написано от imaginaryyy
![]()
И то този който трябва да осъзнава нещата си ти.. и определено не си този, който ще казва кой на колко години е и какъв е..
Не ми са занимава.. повечето от форума казаха нещата, които ме мързи да ги повтарям..
Това е тийн форум, в който хората споделят и търсят помощ. Теб никой не те задължава да влизаш тук, да четеш или да даваш мнения, особено когато са толкова "компетентни". Да, съгласна съм, че в началото не е любов, но когато ставаш и лягаш с мисълта за даден човек, когато не спираш да се чудиш дали да направиш нещо и т.н. - определено не е просто привличане. И ти не си човека, който има право да критикува. Щом ти е писнало - ей там горе има един надпис ИЗХОД - натискаш го и няма да има какво да те дразни![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ние и да сме тъпи лапета,ти определено се доказа колко ти е умствения багаж с интелигентните си съдържателни постове ...Първоначално написано от imaginaryyy
![]()
![]()
Помагал той..
![]()
![]()
аман..
![]()
![]()
Помага другия път..Първоначално написано от BlueDream16
Айде да си поспамя още малко на воля. Така или иначе темата е ос*ана тотално и скоро ще я заключат(Саня, мен не ме пипай разбрахме се нещо)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всъщност и аз те поткрепям .
АЕ ВЕРНО СТРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЧЕ СТЕ ВЛУБЕНИ В ПЪРВИЯ/АТА КОЯТО СТЕ СРЕШНАЛИ НАС КО НА Е*Е ТОВА.![]()
![]()
Учението е слънце,но по 6 часа на ден човек може и да слънчаса.
пхахах ма много сте отворени ве.. НЕ ВИЕ ДВАМАТА СТЕ ХОРАТА,КОИТО ЩЕ КАЖАТ КОЙ КАКВО ДА СИ ПИШЕ..Първоначално написано от spas96
![]()
![]()
![]()
КАТО Е ВИ ИЗНАСЯ-НЕ ЧЕТЕТЕ И ТОЛКОВА ... ай ся кротувайте ..
![]()
![]()
а не ти ли се усмихна ..Първоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
ай са пиши лично на автора на темата и на Спас96 и им разкажи с подробности.. и стига сме спамили вечеПървоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
![]()
И мислиш ли, че има смисъл темата ти?Надали някой от тези "влюбени" ще се замисли над точно това..
П.П Иначе и аз съм съгласна с казаното..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
хаааахахаха ... ти явно незнаеш ,че ''лапета'' не се пише така. ХЛАПЕ! Хлапетаа!!! а ти си много зле, чесноне си ти тази,която ще казва кои какво чуства
![]()
![]()
Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++++
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от nezavisim
Ми кво прав си е човека и на мен ми писнаха смешните им теми ....
-"Ох, влюбена съм , той ме погледна докато се разминахме в коридора, но как да му спечеля вниманието?"
ИЛИ
-"Oх, влюбена съм . Никога не сме си казвали и дума, но аз знам че искам да бъда с него моля pls HELP !!! "
Айде стига смешки... щом едни разказват една и съща серия от сапунен сериал може да има и други, които им се ядосват. Стига сте нападали![]()
Да и мен ме дразнят,ама какво да ги направя..А тая тема как ще ги накара да се осъзнаят и да спрат да пускат теми за всичко???!!! И на мен ми е омръзнало ама не пускам безсмислени теми.. И не ние нападаме,а той...Извинявай,ама "ТЪПИ ЛАПЕТА" .. за какво се бори не разбирам.. ?!Първоначално написано от emily_1234
![]()
![]()
А бе пич, много си нервен бе... я се успокой малкоПървоначално написано от nezavisim
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682