- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи лапета ЧЕТЕТЕ !!!!!!!!!
Първоначално написано от myNameIsImmortal
лол, радваш!
chill out, хора, както се казва: През живота си ще срещаш педали и педали. Педали тук, педали там.Вече поизчезнаха темите със заглавя "Помощ!! Влюбен/а съм!!", но пък се появиха като гъби след дъжд "Тъпи лапета, спрете да се влюбвате" или нещо от сорта. Извод: Не пишете глупави теми, щото ми става смешно вече! >.< Айде Усъзнайте се, неможахте ли толкова да разберете, че не сте орегенални xD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от BlueDream16
E, при някои хора "чашата прелива" от време на време ... и аз да бях и аз щях да се изнервя... въпроса е че той (тя) е описал гнева си в тема... което не оправдава всички безсмислени хилещи се човечета и иронични изазванияДруг въпрос е че "терминът" "тъпи (х)лапета" е доста точно определение в случая
![]()
![]()
Стой, стой...ся ше се настроят апокалиптично, да не им убиваме ентусиазма![]()
Бравоо,с тая тема удари десятката...
![]()
Пф леле какви сте ... ай ся пуснете още 5000 такива теми,щото видиш ли били сте изнервени....ше си пиша колкото си искам човечета ...
![]()
За мен му е тъпа и безсмислена темата и няма да промени нищо.....
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Независим, наистина си прав, братче. Не можеш да обичаш човек, когото не познаваш.Дори обичаме майките си, защото ги познаваме от малки, нали?Всичко останало "куршум може да го продупчи", така да го кажа, но истинската любов е прекалено силна!
+1 Браво .Кво е тва го**вно направено човек та ще ми казва да се не влюбвам , бегай си намери некое гадже и тогава пиши бе лайнометка такава.Първоначално написано от myNameIsImmortal
BMW
ти нещо много се натягаш може да не мога да пиша правилно както някой казват ...... ЗАПЕТАЙКА ПРЕДИ НО ЩОМ ДЪРЖИТЕ ТОЛКОВА НА ПРАВИЛА И КВО МИ БИЛО ТАМ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, но със сигурност мога да та пречукам ...Първоначално написано от BlueDream16
![]()
Абе вие па дечели не сте се влюбвали бе деба. Ми кво и вие само с тва ебане :
Ами ние ходихме заедно ,много се харесвахме ,но тои иска да ма ебе и скъсахме.
Ама уно като ебах , ми стана нещо на путката ама не знам как да го упиша .
И много други от вида, така че са не расправайте много щото и вие сте същите само че по други теми.![]()
![]()
![]()
Па иде и големия ебач- то лапетата не знаят и за кво са им "пишките"-,яла и така ша та еба че ша та продупча ма пачавра ебана от неко глист ,че не си друга.![]()
Дано аа та згази некой.
Нещо заканваш ли ми се ?!Първоначално написано от nezavisim
![]()
Както искам така ше си пиша
Аз нищо не съм ти казвала за правопис ..
ай ся кротувайте всички ...
Като не знаете да губите, няма да играете!
Първоначално написано от nezavisim
браво евала....
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
myNameIsImmortal каза : Храната се приема през устата, след което минава през гърлото, стигаща до стомаха и след обработването й, тя излиза през ануса..
Е ти заслужаваш да отделяш фекалиите си през устата!!!
Не си този, който ще казва кой какво да прави..
Не си този, който ще казва да чета тъпата ти тема!!
Не си този, който ще слага безброй удивителни!!
И определено не ти този, който може да пише грамотно!!
Айде бегай да изпитваш:
1во: Силни симпатии към някое момиче.
2ро: Да започнеш да я харесваш
3то: Да заспиваш с мисълта за нея
4то: Да се влюбваш в нея
5то: Да започнеш да осъзнаваш че я обичаш
И заради теб ги номерирах, ако не знаеш кое след кое е..
Айде със здраве!
И не бягай от часовете по Български език..
.. а и още нещо, не чети Cosmopolitan с фенерче под йоргана..
Чао.
+1![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
А ти усъзнаваш ли, че си тотално неграмотен?
You're frozen
When your heart's not open..
Много умна тема.Направо сега всички ще си вземат поука от написаното и никой повече няма да пусне такава тема в живота си.
Какво пък ти пречи това,че казват,че са влюбени?Като не ти харесва не го чети.Всеки има право да бъдв щастлив,а това е форум,където можеш да си пускаш каквито и да е теми.![]()
ТЪПО ЛАПЕ СИ ТИ![]()
але пич 1-во пишеш супер зле и 2-ро въобще не разбрах кво говориш
от целия форум тва е най- смисленото нещо което съм прочелаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от целия форум тва е най- смисленото нещо което съм прочелаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха раздела май не си погледнал с какво име е![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
има много момчета към които изпитвам симпатия, дори и силна. Но съм привързана само към един. Незнам какво искаш да кажеш с тази тема![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
а мога ли да попитам нас кфо ни бърка ??? иии първо се научи да пишеш след което пускай тъпите си теми okay ?!?! аре със здраве![]()
Хаха, и от тук "тъпите лапета" получиха отговора на това какво е любов хахахахахахПървоначално написано от nezavisim
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Брато, не се нервирай щото другите са щастливи - излагаш се![]()
Sometimes the same is different, but mostly it's the same...