Mojete li da mi kajete nqkoi qki animeta ama takiva po-ramonti4ni,s lubovni istoriiki i otkude da si gi teglq?mnogo 6te sum vi blagodarna!
P.S.sry za latinicata
*Латиницата е забранена!
MakeMeLaugh
Сега загледах едно и ми се стори интересно - Kimi Ga Nozomu Eien
има го във www.mininova.org
единствения проблем е, че няма субс на бг, а само на английски, но не е толкова трудно да се разбере, щом дори аз си го превеждам![]()
ето клипче, за да видиш какво представлява: http://zazz.bg/play:74dedd23
Шрек!!Току що го гледах,много е готино филмчето
Доколкото си спомням Bokura Ga Ita имаше мн любов,и историята се въртеше изцяло върху взаимоотношенията на Yano i Nanami(ако греша имената,сори),и ми препоръчаха Itazura na Kiss(лично една приятелка казва,че е голяма боза,аз не съм го гледала,но ми казаха,че било много романтично така че пробвай първия епизод,ако ти хареса,гледай го :P ),иначе по принцип и аз търся сега по романтично анименце да гледам и благодарение на zloto току-що го намерих
.
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
На мен пък много ми хареса Itazura na Kiss
други от този тип които съм гледала са
Myself,Yourself
Vampire Knight е романтика и е много добро![]()
Midori no Hibi
Special A
Junjou Romantica и Papa to kiss in the dark , но те са шонен-ай..незнам дали си падаш по този тип..
виж и в анимес-бг.ком там ще намериш още![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Itazura na kiss
Mnogo e zaribqvashto,tipichna ligawa romantichna istoriq.Nedostatyka na animeto e,che vseki sledvasht epizod e po-interesen ot predishniq![]()
angel sanctuary
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
vampire knight , fate/stay night от замунда можеш да си ги дръпнеш всичките серии![]()
Nana това аниме е мн интересно и романтично заслужава си да го гледате![]()
<3 أحبك الشمس