- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Различни пролетни и лятни прически в домашни условия
я дайте идеи каква прическа мога да си направя в домашни условия с снимки ако може и убяснения косата ми е: правя тъмно руса ии стига до под раменете .. не е гъста но не е и мн рядка ... ии е на леки пластове ... нещата които имам под ръка са: преса за изправяне и вафлички ии маша за коса с 4 приставки за едри къдрици дребни триугални спираловидни ... пяна за коса ... четка гребен фибичкидиадеми ластици лентии .... може да съм пропуснала нещо ... или ако има нещо което нямам кажете марка ии цена да си го набавя плс дайте идеи ... да е нещо интересно .. по лесно да се прави ии да ми придаде готин вид ...
усещаш ли че не си забавен ... като няма да помогнеш не пиши ...Първоначално написано от koshtramba
http://www.svatbata.bg/images/adv/09-08/09_20.jpg
Експериментирай и така ще стигнеш до мечтаната прическа![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
проблема е че съм експериментирала достатъчно но нещо не ми се получава като хората ...
prai si kosata ne6to vurana ama tui po stranen na4in kakto si go predstavi6 i tui e nai lesno i burzo i 6te ti e qko lqtoto az tui pra qi mi e kef![]()
ммм аз искам да съм с пусната коса .. по някакава начин напраена с вързана не се харесвам ... ии не ми стои добре
Аз съм почти постоянно на т'ва:
http://www.prikachi.com/files/747789V.jpg
даже оня ден, като реших да си пусна косата се чу едно:Виви! Колко ти е дълга косата!
Не изисква мн глупости. Мразя кипри. Ластик, две ръце и гребен.
П.П.Извинете за шитавото качество на снимката и за шитавата скица(моя е, не се смейте)
ми накъдри се само че с хартиики става мн. яко :P и отгоре на крив път знам ли какви ги дрънкам и аз![]()
моля?Първоначално написано от toolostinyou
я някой да ми обясни за какво става дума..
ми не си ли чувала за къдрене с хартиики.така са се къдрели бабите едно време доколкото знам. лесно е и ефекта е готин :P
На всеки по различен начин му стои, но не ми се спори за глупости.
летни прически! Българи сте, пишете грамотно.
извинявам се за правописната грешкамм чувала съм за това с хартийките .. но изоб6то с маша ии пяна не става ли същия резултат .. искам нещо по различно не както обикновено тоест - накъдрена или изправена коса ... ии бриитона назаде (шото не ми ходи отпреде ..) искам нещо по така различно ... защото това е еднообразно апък и доста си горя косата така ....